Αποκλειστικό: Μάθαμε τις συνεργασίες-έκπληξη για το Madwalk 2015 by Aperol Spritz!

Αποκλειστικό: Μάθαμε τις συνεργασίες-έκπληξη για το Madwalk 2015 by Aperol Spritz!

Δείτε πρώτοι τι θα παρουσιαστεί στο φετινό λαμπερό show!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Madwalk by Aperol Spritz - The Fashion Music Project επανέρχεται ανανεωμένο, για να ενώσει και φέτος τη μόδα με τη μουσική! Την Τετάρτη 29 Απριλίου το πιο glamorous event της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη και όπως και κάθε χρόνο Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνεργαστούν με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες για ένα μοναδικό show.

POST IMAGE 935f6

Το Queen.gr έμαθε πρώτο μερικές από τις συνεργασίες σχεδιαστών-καλλιτεχνών του Madwalk 2015 by Aperol Spritz και σας τις παρουσιάζει!

Dimitris Petrou - Νίνο

Vrettos Vrettakos - Bang La Decks

Underground feat. Apostolos Mitropoulos - Θωμαή Απέργη

Για τρίτη συνεχή χρονιά το MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, δίνει την ευκαιρία σ΄ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project.

Οι υποψήφιοι σχεδιαστές θα καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση fashiondesigner@mad.gr.

Έτσι, θα προκύψει ο πρωτοεμφανιζόμενος fashion designer που έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο MadWalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project.

Για περισσότερα inside infos από το Madwalk 2015 by Aperol Spritz μείνετε συντονισμένοι στο Queen.gr!