Αυτά είναι όλα τα ντουέτα σχεδιαστών-καλλιτεχνών που θα δούμε στο φετινό Madwalk!

Αυτά είναι όλα τα ντουέτα σχεδιαστών-καλλιτεχνών που θα δούμε στο φετινό Madwalk!

Το Madwalk 2015 by Aperol Spritz, έρχεται την Τετάρτη 29 Απριλίου, με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη!

To Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, επανέρχεται δυναμικά για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 29 Απριλίου, με ανανεωμένο concept στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με πρωτότυπα Fashion Shows.


Φέτος, τα ηνία της παρουσίασης αναλαμβάνει η μοναδική Κάτια Ζυγούλη, βάζοντας την υπογραφή της σ’ ένα ολοκληρωμένο υπέρ-θέαμα. Το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και την σκηνοθεσία του show ο Κώστας Καπετανίδης.


Το 5ο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project θα προβληθεί τηλεοπτικά για πρώτη φορά από το κανάλι του ALPHA.

Οι σχεδιαστές μόδας, τα fashion brands καθώς και οι καλλιτέχνες που θα ξεσηκώσουν τους θεατές του φετινού Madwalk 2015 by Aperol Spritz είναι οι:


• 5226 Celia Kritharioti – Boys n Noise & Mike
• Loukia – Angelika Dusk
• Melis by Laskos – Demy & Angelstoxx
• Natar Georgiou – Shaya & Courtney ft. Maria Antona
• Dimitris Petrou – Nino
• Vrettos Vrettakos – Bang La Decks
και οι
• Axel – Μαρία Έλενα Κυριάκου
• BSB – Vegas & Xenia Ghali
• Med – Κατερίνα Στικούδη
• Replay – Κωνσταντίνος Φραντζής
• Underground for Mad Max- Θωμαή Απέργη ft Apostolos Mitropoulos

• The White Dress Act by BSB

Το φετινό MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project επιφυλάσσει εκπλήξεις με special Fashion Act από τον Stan. Η pop star Ελένη Φουρέιρα με το δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του φετινού MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ενώ το εντυπωσιακό φινάλε θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο party, με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama να κορυφώνουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση.


Για τρίτη συνεχή χρονιά το MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, δίνει την ευκαιρία σ΄ ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project. Οι υποψήφιοι σχεδιαστές καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση fashiondesigner@mad.gr. Έτσι, θα προκύψει ο πρωτοεμφανιζόμενος fashion designer που έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο MadWalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Madwalk 2015 by Aperol Spritz, μείνετε συντονισμένοι στο Queen.gr!