Ο Yiorgos Eleftheriades παρουσιάζει τη νέα του συλλογή, YESYMPHONY

Ο Yiorgos Eleftheriades παρουσιάζει τη νέα του συλλογή, YESYMPHONY

Η νέα, πιο οικονομική σειρά του σχεδιαστή φέρνει μια elegant αύρα στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο

Με το λανσάρισμα της YESYMPHONY ο Yiorgos Eleftheriades αξιοποιεί τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει ο ίδιος και η ομάδα του προκειμένου να δημιουργήσουν ρούχα πιο οικονομικά,πάντα με την ποιότητα και την αισθητική που χαρακτηρίζουν το brand Yiorgos Eleftheriades. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα αυτή σειρά ονομάστηκε ΥESYMPHONY: πρόκειται ουσιαστικά για μια συμφωνία ανάμεσα στο brand και στο κοινό που το αγαπά και το παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

7 eb51c

Η ΥESYMPHONY περιλαμβάνει ρούχα που δεν περιορίζονται στις κατηγορίες casual ή formal, αλλά μπορούν να φορεθούν το ίδιο εύκολα πρωί και βράδυ, σε καθημερινές ή πιο επίσημες περιστάσεις. Ρούχα με αρτίστικη διάθεση, ευελιξία και πολυμορφικότητα, τα οποία συνδυάζουν τάσεις και διαθέσεις, και καταφέρνουν αβίαστα να έχουν τη δική τους μοναδική προσωπικότητα, πέρα από ρεύματα και ιδεολογίες. Ρούχα για το σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που χαρακτηρίζεται από ανοικτό πνεύμα και προχωρά πέρα από προκαταλήψεις. Ρούχα για όλους όσοι ξεχωρίζουν χωρίς να προσπαθούν.

Το όραμα για τη YESYMPHONY είναι να καθιερωθεί στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, ως brand που εκφράζει το σύγχρονο καθημερινό ντύσιμο.

20 75b62

Τα ρούχα της σειράς YESYMPHONY πωλούνται στην Ελλάδα στο Yiorgos Eleftheriades “Space” στο Κολωνάκι, σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Κηφισιά, Χανιά, Ελούντα και Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάτμο, Sani Resort Χαλκιδικής, Λάρισα, καθώς και στο onlineshop του σχεδιαστή (www.yiorgoseleftheriades.gr).

Στο εξωτερικό, η σειρά YESYMPHONY πωλείται σε καταστήματα σε Γαλλία, Ιαπωνία (σε 7 σημεία), Σιγκαπούρη, Σανγκάη, Πεκίνο και Μέση Ανατολή (σε 4 σημεία).

DPG Network