Δεν μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε ποιο είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Givenchy!

Δεν μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε ποιο είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Givenchy!

Ίσως η πιο αναπάντεχη επιλογή που είδαμε ποτέ!

Όταν είδαμε την επίσημη φωτογραφία στο Twitter, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ο Riccardo Tisci, δημιουργικός διευθυντής του οίκου Givenchy, ανακοίνωσε χθες, πως η καλή του φίλη, Donatella Versace, θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για το Φθινόπωρο του 2015 του γνωστού οίκου!

"Είμαι πολύ περήφανος και αισθάνομαι τιμή που σας συστήνω το δικό μου νέο, απόλυτο icon: Donatella Versace #FW15 #Givenchy #Family #Campaign", έγραψε στο λογαριασμό του brand, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με αυτό το tweet.

donatella-versace-600x450 9c44d

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ίδια φωτογραφία και έδωσε κι άλλα στοιχεία για το ποιοι θα συνεργαστούν μαζί του και με τη Donatella γι' αυτό το project, με τους φωτογράφους Mert Alas & Marcus Piggott, αλλά και τη στυλίστρια, Carine Roitfeld να γίνονται... mention στη δημοσίευση, ως μέρος της "Givenchy Family". Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για τις ανατρεπτικές του κινήσεις, οπότε σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο υπάρχει στα σχέδιά του για το μεγάλο οίκο μόδας.

Διαβάστε ακόμα

Ο Yiorgos Eleftheriades παρουσιάζει τη νέα του συλλογή, YESYMPHONY

Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται με τη μαρινιέρα του Jean Paul Gaultier για τη Μελίνα Μερκούρη