Find the One:Το animation της Triumph κάνει την αναζήτηση του ιδανικού σουτιέν...παραμύθι!

Find the One:Το animation της Triumph κάνει την αναζήτηση του ιδανικού σουτιέν...παραμύθι!

Η Triumph δίνει «ζωή» στη μαγική εμπειρία αναζήτησης του ιδανικού σουτιέν, με μια ξεχωριστή ηρωίδα... ένα cartoon!

Η Triumph περήφανα παρουσιάζει την πρώτη animated ταινία που έγινε ποτέ από εταιρεία εσωρούχων και αποτελεί ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie.

Προσανατολισμένο στις ανάγκες της νέας καμπάνιας Find The One, με στόχο να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες, δημιούργησε ένα spot με ηρωίδες 3 φίλες, που ζουν ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.


Όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας από τα παιδικά μας χρόνια, ένα «ανεκπλήρωτο όνειρο» μιας παραμυθένιας, πριγκηπικής ζωής. Η Triumph έρχεται να μας ξεναγήσει λοιπόν έστω και για λίγα λεπτά, σε ένα κόσμο όπου όλες μπορούμε να βρούμε το «ιδανικό» για εμάς, αυτό που θα μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα και αυτό που θα κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!

Μέσα από το νέο animated spot, παίρνει «σάρκα και οστά» το γυναικείο όνειρο για το ιδανικό, το τέλειο, το μοναδικό, που μεταμορφώνει τη ζωή!


Σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής animated ταινιών στον κόσμο και με ένα σενάριο που «φέρνει στη ζωή» την αληθινή γυναικεία υπόσταση, η Triumph μας επιφυλάσσει μια σύντομη αλλά έντονη συναισθηματική μετάβαση, σε αυτό που θα αλλάξει τη ζωή μας!


Δείτε το υπέροχο animation κάνοντας κλικ εδώ