Αγνώριστη! Πώς ήταν η Cara Delevingne στα πρώτα της βήματα στο modelling;

Αγνώριστη! Πώς ήταν η Cara Delevingne στα πρώτα της βήματα στο modelling;

Η Βρετανίδα καλλονή, έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μπορεί σήμερα να είναι ένα από τα διασημότερα και πιο δημοφιλή μοντέλα του πλανήτη, όμως η Cara Delevingne δεν ήταν πάντα ο cool εαυτός της που γνωρίζουμε σήμερα. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στη «The Sun», η 22χρονη καλλονή αποκάλυψε πως ήταν πολύ διαφορετική στην εφηβεία της.


«Συνήθιζα να κάνω πολλές φάρσες στο σχολείο. Δε μου αρέσουν τα όρια. Αν κάποιος μου βάλει ένα όριο που δε μου αρέσει, επαναστατώ. Μου άρεσε πολύ να ενεργοποιώ τους πυροσβεστικούς συναγερμούς στο σχολείο», δήλωσε στο δημοσιογράφο Dan Wootton. Το μοντέλο, μίλησε επίσης και για την περίοδο της εφηβείας της, ενώ ήρθε στο φως και μια αδημοσίευτη φωτογραφία, από το πρώτο fashion show όπου περπάτησε, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, το 2010.

4 4ac7e

Η ανήλικη τότε Cara Delevingne χωρίς τα χαρακτηριστικά έντονα φρύδια της, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, το 2010


«Είχα μια πολύ δύσκολη εφηβεία. Αυτή η ηλικία είναι πολύ μπερδεμένη και αισθάνεσαι πολλή μοναξιά», ανέφερε το supermodel, του οποίου η φωτογραφία δε θυμίζει σε τίποτα τη γεμάτη αυτοπεποίθηση Cara του σήμερα. Η Delevingne είναι πλέον ένα ώριμο και σίγουρο κορίτσι, που, μάλιστα, σχεδιάζει να γίνει και σταρ του κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμα

O John Galliano συγκλονίζει: «Θα ήμουν νεκρός αν είχα παραμείνει στον οίκο Dior»

Ashley Graham: Το plus-size μοντέλο ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους