Η Pippa Middleton σχεδίασε το ωραιότερο φόρεμα του καλοκαιριού για καλό σκοπό!

Η Pippa Middleton σχεδίασε το ωραιότερο φόρεμα του καλοκαιριού για καλό σκοπό!

Βρήκαμε πώς μπορείς να το αποκτήσεις!

Μπορεί συνήθως η αδελφή της να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όμως, αυτή τη φορά, τα νέα για την Pippa Middleton είναι πολύ ευχάριστα. Η Βρετανίδα καλλονή συνεργάστηκε με τη γνωστή σχεδιάστρια Tabitha Webb και δημιούργησε δύο μοναδικά κομμάτια για ένα πολύ σημαντικό σκοπό: Την ενίσχυση του ιδρύματος British Heart, στον ποδηλατικό αγώνα του Brighton. «Ως πρέσβειρα του British Heart Foundation, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό γι’ αυτό το γεμάτο έμπνευση φιλανθρωπικό σκοπό», δήλωσε η 31χρονη, που θα συμμετάσχει στον αγώνα.

Pippa-Middleton-Tabitha-Webb-6-467 30b8c


Η νεότερη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge, στη συνεργασία της με την Tabitha Webb, σχεδίασε ένα girly φλοράλ φόρεμα και ένα ασορτί φουλάρι, με τα οποία, μάλιστα, φωτογραφήθηκε, για να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο. Τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο, αλλά και στο online shop της.

Pippa-Middleton-Tabitha-Webb-11-467 4caf2


Μαζί με την Middleton και η σχεδιάστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της, αναφέροντας: «Το φόρεμα είναι τέλειο για το καλοκαίρι – είτε φορεμένο με ένα denim τζάκετ και γόβες για ένα casual look, είτε με τακούνια για μια πιο ξεχωριστή περίσταση». Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, θα συμφωνήσουμε. Είναι από τα ωραιότερα florals που έχουμε δει για το φετινό καλοκαίρι!


Το φόρεμα, αλλά και το φουλάρι, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Get the Look: Αντιγράψτε το θηλυκό '70s outfit της Jessica Alba, με οικονομικά κομμάτια!

Αγνώριστη! Πώς ήταν η Cara Delevingne στα πρώτα της βήματα στο modelling;