H&M Studio A/W 15: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής!

H&M Studio A/W 15: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής!

Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών» και τι προτείνει η εταιρεία για την ερχόμενη σεζόν;

Αθλητική ενέργεια, χρηστικός φουτουρισμός και λάμψη αστεριών είναι τα θέματα της H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015. Τα παλτό και μπουφάν με φερμουάρ έχουν μια μοντέρνα φρεσκάδα, ενώ τα ζιβάγκο είναι απολύτως αναγκαία, μαζί με τα πουλόβερ lurex και παντελόνια τόσο σε ίσια γραμμή όσο και καμπάνα. Είναι μια συλλογή σχεδιασμένη σε επίπεδα ευκολοφόρετων κομματιών και μια αγορίστικη διάθεση. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 200 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα θα πωλείται στην Αθήνα - στην Ερμού 54 και στη Γλυφάδα - και στην Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 22, από τις 10 Σεπτεμβρίου.

«Λατρεύω τη διάθεση και την ενέργεια της H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015. Τα σπορτίφ ρούχα με φερμουάρ είναι ιδανικά για το δρόμο, ενώ τα ζιβάγκο δημιουργούν πολυεπίπεδη εμφάνιση. Το λαμπύρισμα του δίνει μια γιορταστική νότα στη σαιζόν, μέρα και νύχτα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλους της H&M.

dscf7443 b4709

Τα πανωφόρια με φερμουάρ θα κυριαρχήσουν και την επόμενη σεζόν, τα πλεκτά, ειδικά τα πουλόβερ με ζιβάγκο γιακά και από lurex θα γίνουν τα κομμάτια-κλειδιά για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ η φουτουριστική αστρική λάμψη θα δώσει τις απαραίτητες glam για μοναδικές εμφανίσεις.
Τα πρακτικά κομμάτια της συλλογή, όπως οι σαλοπέτες και οι ολόσωμες φόρμες υπογραμμίζουν τον sporty χαρακτήρα της συλλογής και δίνουν μια «αγορίστικη» διάσταση στο στυλ μας και στα αξεσουάρ κυριαρχούν τα καπέλα, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορεθούν με κάλτσες(ναι, με κάλτσες!) και οι μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Δείτε στην παραπάνω gallery όλα όσα προτείνει η H&M για την ερχόμενη σεζόν, Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015, αλλά και ποιους celebrities εντοπίσαμε στο χθεσινό press event!