«Δεν φορούν τίποτα!»: Διάσημη σχεδιάστρια ξεσπά για το στυλ των Kim Kardashian & Beyoncé

«Δεν φορούν τίποτα!»: Διάσημη σχεδιάστρια ξεσπά για το στυλ των Kim Kardashian & Beyoncé

Η ίδια θεωρεί πως οι σταρ προωθούν λάθος πρότυπα για το γυναικείο στυλ

Τα naked dresses, ή αλλιώς, τα φορέματα με διαφάνειες έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια στο κόκκινο χαλί, ιδιαίτερα από τις Kim Kardashian, Beyoncé, αλλά και Jennifer Lopez. Γιατί αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε αυτές τις διάσημες κυρίες; Και οι τρεις επέλεξαν super sexy φορέματα για το Met Gala και… εξόργισαν τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, Carolina Herrera.

1 9dca1

Kim Kardashian, Beyonce και Jennifer Lopez στο φετινό Met Gala

Η 76χρονη σχεδιάστρια, σε συνέντευξή της στη Washington Post, αναρωτιέται πώς γίνεται οι γυναίκες που δε φορούν καθόλου ρούχα, να αποκαλούνται ‘fashion icons’. «Υποτίθεται πως είναι fashion icons – και δε φορούν τίποτα. Έχει γίνει πλέον εμμονή. Είναι πολύ μοντέρνο να είσαι γυμνή ή σχεδόν γυμνή. Νομίζουν(οι σχεδιαστές) πως έτσι θα ελκύσουν νέους ανθρώπους αν κάνουν αυτά τα φορέματα. Όχι», δήλωσε η Herrera, που ντύνει ονόματα όπως τις Renee Zellwegger και Michelle Obama, ενώ πρόσθεσε: «Το σχεδόν γυμνό! Θεέ μου! Προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να τις προσέξει. Στη ζωή, πρέπει να υπάρχει λίγο μυστήριο». Δε θεωρεί τον εαυτό της σεμνότυφο και επιμένει ότι δεν την ενοχλεί τόσο το γυμνό, αλλά το γεγονός πως η κάθε γυναίκα πρέπει να φορά ρούχα που κολακεύουν το σώμα. «Η μόδα κρίνεται στις σωστές αναλογίες», αναφέρει.

Carolina-Herrera-Met-Ball-2014-Vogue-23Mar15-Rex b 426x639 c1dce

Η σχεδιάστρια στο Met Gala, το 2014

Συγκρίνετε τις εμφανίσεις των σταρ με αυτή της Carolina Herrera. Το προσωπικό γούστο είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, όμως μήπως έχει λίγο δίκιο;

Διαβάστε ακόμα

Η Pippa Middleton σχεδίασε το ωραιότερο φόρεμα του καλοκαιριού για καλό σκοπό!

Ποια ρούχα κολακεύουν τη σιλουέτα σου; 10 «χρυσές» συμβουλές για να φαίνεσαι πάντα κομψή!

fashiondiaries247.blogspot.com