Τρέμε, Kendall!Η Kylie Jenner έγινε μοντέλο & σας έχουμε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση

Τρέμε, Kendall!Η Kylie Jenner έγινε μοντέλο & σας έχουμε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση

Η Kylie επιτέλους τα κατάφερε

Προσπαθούσε πολύ καιρό και τελικά τα κατάφερε. Η Kylie Jenner έχει δείξει πολλές φορές πως δεν της αρέσει να ζει στη σκιά της Kendall και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας.

Η μικρότερη της οικογένειας Kardashian-Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Balmain, όμως πάλι η Kendall δεν την άφησε να το "χαρεί". Το θέμα της φωτογράφισης για το label ήταν η αδελφική αγάπη και η Kylie ποζάρει μαζί με τη διάσημη αδελφή της στο φακό του Mario Sorrenti και, φυσικά, υπό τη στιλιστική επιμέλεια του δημιουργικου διευθυντή του οίκου και πολύ καλού φίλου της οικογένειας, Olivier Rousteing. Πώς σας φαίνεται;

gallery-1437070430-gallery-1437054912-balmain-jenner ba43c

Kylie & Kendall Jenner

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αδελφές ποζάρουν μαζί - έχουν ξανασυνεργαστεί πολλές φορές για τις συλλογές τους με το brand PacSun, αλλά και για το Topshop - όμως είναι η πρώτη φορά που η Kylie καταφέρνει να πρωταγωνιστήσει σε μια high fashion καμπάνια.

Μαζί με τις Jenners, στην καμπάνια του οίκου πρωταγωνίστησαν επίσης και οι αδελφές Gigi & Bella Hadid και οι Joan & Erika Smalls.

MTMxNjM1MjQ2MzA2MjI2MTQ2 b06bf

Bella & Gigi Hadid

MTMxNjMyNDc0NDQxNjU2OTYz 592bb

Erika & Joan Smalls

Διαβάστε ακόμα

Η νέα συλλογή της Rihanna δεν είναι καθόλου όπως την περιμέναμε

Αυτή είναι πραγματικά η πιο παράξενη φωτογράφιση του Justin Bieber μέχρι σήμερα

fashiondiaries247.blogspot.com