Πόσα χρήματα ξόδεψε η Beyonce για ένα ζευγάρι παπούτσια; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Beyonce για ένα ζευγάρι παπούτσια; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Μάλλον αν είσαι η Beyonce μπορείς να αποκτήσεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις

Ναι, είναι αλήθεια. Η Beyonce αγόρασε παπούτσια που κοστίζουν 200.000 λίρες(δηλαδή περίπου 285.000 ευρώ). Η σταρ είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ και τις πολλές φορές extravagant αγορές της, όμως τα παπούτσια που αγόρασε τελευταία κοστίζουν περίπου όσο ένα διαμέρισμα.


Η αγορά των διαμαντένιων παπουτσιών έγινε στο Birminham, από το κατάστημα House of Borgezie, μαζί με μια ζώνη με επίσης πολύτιμους λίθους, που κόστισε 55.000 λίρες. Τα γοβάκια της... Beyonce έχουν πάνω 1.290 πολύτιμες πέτρες και ήρθαν με εγγύηση, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η τιμή τους είναι αρκετά υψηλή.

beyshoes 3976x3007 ed8ae


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δήλωσε σε μια τοπική εφημερίδα: «Είναι το απόλυτο, η Beyonce είναι η ιδανική πελάτισσα. Αν θέλεις κάποιον να φορέσει τις δημιουργίες σου, δεν μπορείς να διαλέξεις κάποια καλύτερη από τη Beyonce. Μου είπαν πως τα stilettos είναι για το επόμενό της βίντεο, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο». Η Queen Bey είδε τα παπούτσια σε ένα αμερικανικό περιοδικό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Διαβάστε ακόμα

Η Blake Lively σου δείχνει πώς να φορέσεις τα florals με τον πιο cool τρόπο

Οι νέες δηλώσεις της Cara Delevingne για την καριέρα της στο modelling

fashiondiaries247.blogspot.com