Η Βασίλισσα είναι μία: Η Beyonce φωτογραφίζεται για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue

Η Βασίλισσα είναι μία: Η Beyonce φωτογραφίζεται για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue

Και ποζάρει αισθησιακά στο backstage βίντεο που δημιούργησε η ίδια

Τα μεγάλα περιοδικά μόδας, πάντα επιστρατεύουν την elite του λαμπερού χώρου της showbiz για τα εξώφυλλα του τεύχους Σεπτεμβρίου τους, όμως η Vogue φέτος κατάφερε να μας εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όλα.
«Απλά η B – Η Beyonce και η τέχνη της παγκόσμιας κυριαρχίας», γράφει ο τίτλος πάνω στο περιοδικό, στο εξώφυλλο του οποίου η σταρ ποζάρει με ύφος ντίβας στο φακό του Mario Testino.


Η Bey φορά ένα πανάκριβο φόρεμα Marc Jacobs και παλτό από πούλιες του ίδιου σχεδιαστή , που δήλωσε για εκείνη: «Η λέξη diva χρησιμοποιείται για πολλές γυναίκες ερμηνεύρτριες και συχνά σημαίνει πως έχουν φήμη πως είναι ιδιότροπες, αλλά εκείνη εκκρίνει γοητεία και έχει έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα».


«Έχει όλο το πακέτο: είναι πρώτη, σπάνια, ντελικάτη, όμορφη και δυναμική», δηλώνει για την τραγουδίστρια η σχεδιάστρια Stella McCartney, ενώ ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci, αναφέρει: «Η παρουσία της είναι μαγνητική».


Δείτε στην παραπάνω gallery όλες τις φωτογραφίες της σταρ για το γνωστό περιοδικό και κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο, που έφτιαξε η ίδια η Beyonce, από τα παρασκήνια της φωτογράφισης!