Πιο πασίγνωστο top model σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων;

Πιο πασίγνωστο top model σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων;

Μετά την πασαρέλα, το cashmere είναι η καινούρια της αγάπη.

Ο ξανθός άγγελος της πασαρέλας αποχαιρέτησε επίσημα τις επιδείξεις αλλά όχι και τη μόδα.

Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια για τη γερμανίδα καλλονή κι έτσι φαίνεται πως πήρε την απόφαση να ενδώσει στην πρόταση του οίκου Iris von Arnim, υπηρετώντας για άλλη μια φορά την αγάπη της, αλλά από ένα διαφορετικό πόστο.

«Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρείες μου ζητούσαν να τους δανείσω το όνομά μου προκειμένου να κυκλοφορήσουν κάποια ρούχα. Έχω αρνηθεί τόσες φορές που μου έχει βγει το όνομα αλλά δεν ήθελα να υπογράψω κάτι που να μην πιστεύω», είπε η 40χρονη θεά της μόδας.

Η αναμονή φαίνεται να άξιζε τελικά, καθώς το πρώην top model αποφάσισε τελικά να σχεδιάσει μία ειδική σειρά από κασμιρένια ρούχα, πουλόβερ που δεν αποκαλύπτουν αβυσσαλέα ντεκολτέ και εσώρουχα και κοντά φορέματα που θα μπορούσε να φορέσει ακόμα και μία μητέρα χωρίς να ντραπεί.

«Μου αρέσουν οι αράχνες και όλος ο κόσμος των εντόμων, όπως και στη Louise Bourgeois», είπε η Claudia σχετικά με το καινούριο της logo ενώ αναφερόμενη στους καινούριους της συνεργάτες σχολίασε πως «έψαχνα πολύ καιρό να βρω το σωστό συνέταιρο και τώρα νιώθω πως τον βρήκα. Με την εταιρεία Iris von Arnim μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και όραμα».


Όλα δείχνουν πως το δημοφιλές μοντέλο βρήκε καινούριο δρόμο να περπατήσει πάνω στα ψηλοτάκουνά της, εσείς απλά ακολουθήστε την!