Νέα εποχή, νέα μορφή: Γνωρίστε τη συλλογή Nike Tech Fleece!

Νέα εποχή, νέα μορφή: Γνωρίστε τη συλλογή Nike Tech Fleece!

H Nike επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπουμε το σπορ στυλ, με urban δημιουργίες που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και επαναπροσδιόρισε τις κλασικές σιλουέτες της Nike. Η συλλογή Nike Tech Pack πρωταγωνιστεί και πάλι το φετινό φθινόπωρο. Χαρακτηριστικό υλικό της συλλογής είναι το Nike Tech Fleece, η εύκαμπτη, ελαφριά στρώση από αφρώδες υλικό που τοποθετείται ανάμεσα στο μαλακό βαμβακερό ζέρσεΐ ύφασμα και παγιδεύει τον αέρα, προσφέροντας ζεστασιά, αναπνοή της επιδερμίδας και ελευθερία κινήσεων.


Αντλώντας έμπνευση από τα σπορ και τη μόδα, η νέα γυναικεία σειρά για το φθινόπωρο του 2015 διαθέτει ζωηρά χρώματα και νέες έντονες γραμμές και είναι ιδανικά σχεδιασμένη για layering.

Nike Tech Fleece Varsity Jacket  Mens Style 8b9f8

Katrina Johnson Thompson

Neymar Jr wearing the Nike Tech Fleece Hoodie 1bbd0

Neymar Jr


Η νέα μοντέρνα, απλοποιημένη συλλογή έχει ελαφρώς πιο slim γραμμές από τις προηγούμενες συλλογές, με λωρίδες που κολακεύουν και τελειώματα στη λαιμόκοψη από μαλακό jersey ύφασμα. Η έντονη γυναικεία σιλουέτα του Nike Tech Fleece Cape διαθέτει μια φαρδιά κουκούλα, ενώ το φούτερ Nike Tech Fleece Camo Crew χαρακτηρίζεται από την έντονη απόχρωση παραλλαγής.

Nike Tech Fleece Cape Wmns Key Style 42a56
Nike Tech Fleece Hoodie Mens Key Style multi-faceted zippered pockets 01fc3


Η ανδρική συλλογή συνιστά από μόνη της μια νέα στιλιστική πρόταση. Όπως και η γυναικεία συλλογή, έτσι και η αντρική έχει εξελιχθεί με παρόμοιο τρόπο. Το έντονο μοτίβο της παραλλαγής, οι νέες αναλογίες αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως οι πολύπτυχες τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της νέας ανδρικής συλλογής. Το Nike Tech Fleece Varsity Jacket με το fleece ύφασμα και τον εργονομικό σχεδιασμό ανανεώνει το κλασικό στυλ, ενώ στο Nike Tech Fleece Hoodie, το τελείωμα στο πίσω μέρος επεκτείνεται, προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη. Ταυτόχρονα, ο πιο ψηλός λαιμός στην κουκούλα προστατεύει το πρόσωπο αυτού που το φοράει.


Η καινούργια συλλογή Nike Tech Fleece για το Φθινόπωρο του 2015 είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Nike.