Ώρα για W και στο Λονδίνο

Ώρα για W και στο Λονδίνο

Το πιο σικ ξενοδοχείο της Νέα Υόρκης απόκτησε κι ένα Λονδρέζικο αδελφάκι με παροχές και service που περιλαμβάνει μέχρι και δονητές για άντρες και γυναίκες με το καλωσόρισμα.

Το W είναι ένα από τα ξενοδοχεία που όταν μείνεις σε αυτό καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να παρατήσεις το σπίτι σου και να μείνεις μόνιμα φιλοξενούμενος στα δωμάτια του. Ένα επιτυχημένο concept που αναμιγνύει τέχνη, μόδα και design με το προσωπικό να μοιάζει να ξεπήδησε από τις καμπάνιες μόδας του Tom Ford, το περιβάλλον να είναι τόσο φιλόξενο όσο και σέξι και το μπαρ του να μαζεύει top class celebrities, young actors, μοντέλα και τέλεια ντυμένους businessmen. Δεν μιλάω για το γυμναστήριο που είναι σαν club,ούτε για τα δωμάτια που είναι ευρύχωρα, πολυτελή και απόλυτα inspirational για «περιπέτειες» πολλών και διαφορετικών φαντασιώσεων.

Επιτέλους δε θα χρειάζεται να το ζω μόνο όταν πάω στη Νέα Υόρκη, γιατί τώρα απέκτησε και το Λονδίνο ένα αντίστοιχα καλό και με απόλυτη ακρίβεια δίδυμο αδελφάκι το οποίο σκοπεύω να επισκεφτώ στο άμεσο μέλλον.

Το W Hotel London βρίσκεται στην κεντρικότερη πλατεία του Λονδίνου, στη Leicester Square, και είναι έντονα διακοσμημένο με στοιχεία εμπνευσμένα από την αθάνατη αγγλική σημαία. Εκτός από την βιβλιοθήκη θα την δείτε να αποτυπώνεται στο χώρο παντού, μέχρι και στα πανκ βάζα με λουλούδια, τα οποία είναι συνδυασμένα με αναρχική αρμονία, αλλά και στα μαξιλάρια που σε βάζουν σε πειρασμό να τα κλέψεις!

Εντυπωσιακές φωτογραφίες κοσμούν το lobby στην είσοδο από τον Ολλανδό Marcel Van Der Vlugt και μία συλλογή με πορσελάνινα σερβίτσια σε βάζει κατευθείαν στο mood για αυθεντικό αγγλικό τσάι.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στο εστιατόριο Spice Market στο ισόγειο, ο κόσμος που κάνει lunch break ή business meetings είναι εκνευριστικά σικ και elegant και καθώς πέφτει η νύχτα το club Wyld μέσα στο ξενοδοχείο είναι το νέο hot spot. Άλλωστε και το λανσάρισμα του Vogue.com εδώ πραγματοποιήθηκε, οπότε και περιττά τα παραπάνω λόγια.
Το έχουν ήδη επισκεφθεί κατενθουσιασμένοι οι André Leon Talley, Manolo Blahnik , Henry Holland, Stephen Jones και Vivienne Westwood.

Η εξωτερική πλευρά του ξενοδοχείου έχει μία εντυπωσιακή κατασκευή από led φώτα -παρόμοια είδαμε μόνο στις συναυλίες της Madonna και της Beyonce- που μας απεικονίζει σε video την δεκάχρονη ιστορία των «W» hotels, αλλά μας δίνει και πληροφορίες για τον καιρό, τα events της πόλης και τις must δραστηριότητες της ημέρας. Με λίγα λόγια η Times Square συναντά το Τόκιο και εγώ δεν κρατιέμαι να το ζήσω από κοντά.

Το επόμενο θα ανοίξει στο Παρίσι στο τέλος του μήνα. Δεν θέλω άγχος, ένα από τα δύο σίγουρα είναι κάπου κοντά σας αν ταξιδεύετε στην Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση από την πολυτέλεια του W στο Λονδίνο.