What? Έρχεται το reunion των Destiny's Child;

What? Έρχεται το reunion των Destiny's Child;

Τι λένε οι φήμες;

Εδώ και χρόνια περιμένουμε το reunion του συγκροτήματος που απογειώθηκε στα 90's και διαλύθηκε το 2006 προς μεγάλη έκπληξη όλων. Οι Destiny's Child, ή αλλιώς οι Beyonce Knowles, Kelly Rowland και Michelle Williams έχουν παραμείνει φίλες και το κοινό τους έχει πολλές φορές απαιτήσει μια δυνατή επανένωσή τους, ανάλογη των Spice Girls.

Ε, λοιπόν, ο μπαμπάς της Beyonce, Matthew Knowles, δήλωσε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο κοντινό μέλλον! Σε συνέντευξή του με τη Huffington Post, ο Matthew δήλωσε πως έχει πολλά σχέδια για τις Destiny's Child. "Έχω μεγάλες ελπίδες πως οι κυρίες θα επιστρέψουν με ένα άλμπουμ και μια περιοδεία - μάλιστα, δουλεύω σε κάποια projects για τις Destiny's Child τώρα".

Τα κορίτσια έκαναν ένα μίνι-reuinion στη σκηνή των Gospel Music Awards νωρίτερα φέτος και η Michelle Williams ανέφερε πως είναι ακόμη πολύ καλή φίλη με την Kelly και τη Beyonce. "Μου έχουν δείξει πως είναι πιστές σε εμένα με τον καιρό. Έχουν αποδείξει πως είναι αδελφές μου ξανά και ξανά".

Καλά όλα αυτά, μπορούμε τώρα όμως να δούμε επιτέλους να γίνεται στην πράξη αυτό το reunion; Ελπίζουμε πως θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.