Γνωρίστε τη Noa Sorrell: Το 11χρονο κοριτσάκι που παρουσίασε επίδειξη μόδας στο LA!

Γνωρίστε τη Noa Sorrell: Το 11χρονο κοριτσάκι που παρουσίασε επίδειξη μόδας στο LA!

Το "Κάνε Μια Ευχή" πραγματοποίησε την επιθυμία της μικρής Noa να διοργανώσει το δικό της fashion show και η μικρή τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία!

Τον Ιανουάριο του 2015, η 11χρονη Noa Sorrell διαγνώστηκε με καρκίνο. Μόλις λίγους μήνες μετά, αφού είχε ήδη ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, η μικρή ηρωίδα βρήκε σωτηρία και καταφύγιο μέσα από ένα πολύ δημιουργικό χόμπι: Να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα!

Η προγιαγιά της της έκανε μαθήματα ραπτικής και με τη βοήθεια της Singer ραπτομηχανής της, βρήκε την κλίση της. Η Noa ξεκίνησε να σχεδιάζει και να ράβει τα δικά της ρούχα, στα αγαπημένα της χρώματα και patterns και σιγά σιγά κατάφερε να δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε τον ενθουσιασμό της, όταν έμαθε πως το "Κάνε Μια Ευχή" αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ευχή της, που φυσικά, δεν ήταν άλλη από το να παρουσιάσει τη δική της επίδειξη μόδας.

noaw 72498
noa-runway-1 64052

Η μικρή Noa άνοιξε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου την Εβδομάδα Μόδας του Los Angeles, μ' ένα fashion show σε συνεργασία με τους Erik Rosete και ParkerWhitaker Productions, δείχνοντας στην πασαρέλα τις δικές της προτάσεις για παιδικό στυλ. Πραγματικό ταλέντο!

φωτογραφίες: Jeff Linett