Ένας δυνατός έρωτας στο «W» του Λονδίνου

Ένας δυνατός  έρωτας στο «W» του Λονδίνου

Η παλαίμαχος Δανή top model και νυν φωτογράφος Helena Christensen και ο πιο επιτυχημένος άνδρας μοντέλο της δεκαετίας Βρετανός David Gandi ερωτεύονται παράφορα για τις ανάγκες μίας ταινίας.

Εχθές σας ενημέρωσα για το νέο Λονδρέζικο αδελφάκι του γνωστού ξενοδοχείου «W» της Νέας Υόρκης, που άνοιξε τις υπέροχες πόρτες του πρόσφατα, μετρώντας ήδη ορδές επωνύμων και celebrities που το αγαπούν φανατικά, τιμώντας το με την παρουσία τους σε καθημερινή βάση.

Ακόμη πιο υπέροχο και μαγικό ήταν το promotional video-movie, διάρκειας περίπου δώδεκα λεπτών, που πραγματεύεται τον κεραυνοβόλο έρωτα μίας επιτυχημένης φωτογράφου μόδας της Alex, η οποία νιώθει να βαλτώνει στα τετριμμένα χαρούμενα και πάντα αψεγάδιαστα πρόσωπα που φωτογραφίζει. Σε μία συνάντηση με τον agent της, το μάτι της θα πέσει σε έναν μυστηριώδη άντρα που την σαγηνεύει και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει με την κάμερα της για να τον φωτογραφίσει. Όταν επιτέλους τον βρει, ο ίδιος φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα, αλλά παράλληλα να ξεκινάει και μία μεταξύ τους ιδιαίτερη σχέση χωρίς σίγουρο τέλος. Παρακάτω δεν αποκαλύπτω καθώς είναι όλο δοσμένο με μια νωχελική, υπέροχη πλοκή, γυρισμένο στους εσωτερικούς χώρους, αλλά και στην πλατεία Leicester Square, που βρίσκεται το ξενοδοχείο «W».

Είμαι σίγουρος ότι πάντα όταν ταξιδεύετε, διαμένοντας σε ένα ξενοδοχείο τέτοιας υπέροχης αρχιτεκτονικής και με καταπληκτικούς και ενδιαφέροντες «γείτονες» στα γύρω δωμάτια, φαντάζεστε μία μικρή ιστορία αγάπης. Ή γιατί όχι ένα αντίστοιχο ερωτικό σύμπλεγμα που θα σας έκανε πρωταγωνίστρια μίας δικής σας νουβέλας με πολύ μυστήριο, γοητεία, αλλά και εμπειρίες που στην επιστροφή θα σας έπαιρνε ώρες ανάλυσης με τις κολλητές σας στον καναπέ του σπιτιού σας.

Αυτή η μικρού μήκους ταινία είναι ακριβώς αυτό. Ο καθένας -λέμε τώρα- θα μπορούσε να ζήσει κάτι ανάλογο και να δει τον εαυτό του μέσα σ αυτό. Παράλληλα και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί μένοντας στο «W» του Λονδίνου να σας ερωτευτεί ο David Gandy, όπως και να το κάνεις είναι δελεαστικό τουλάχιστον.

Δε θα σταθώ στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών που πλαισιώνονται από πολύ γνωστούς και ιδιαιτέρως βραβευμένους επαγγελματίες ηθοποιούς, αλλά στην αίσθηση και το σενάριο που σε κάνει να θες να πακετάρεις και να κάνεις check in, pronto!

Υπέροχη κίνηση κάμερας, τρομερά σωστός φωτισμός και μία αίσθηση τόσο μα τόσο απαραίτητη στις σύγχρονες μέρες μας. Θα πρότεινα χαμήλωμα του τηλεφώνου και ευχάριστη διάθεση για να το απολαύσετε, γιατί είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Η σκηνοθεσία είναι του Eduardo Ponti και κεντρικός άξονας δράσης η ανθρώπινη επαφή με την όποια πολυπλοκότητα της. Υπέροχο.