Το Playboy αποφάσισε να μην κάνει άλλες γυμνές φωτογραφίσεις

Το Playboy αποφάσισε να μην κάνει άλλες γυμνές φωτογραφίσεις

Κι όμως είναι αλήθεια: Όλα τα "κουνελάκια" θα είναι πλέον υποχρεωμένα να φορούν τα ρούχα τους

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το περιοδικό Playboy, αποφάσισε να μη συμπεριλαμβάνει πλέον γυμνές φωτογραφίες στις σελίδες του. Το έντυπο, που υπάρχει από το 1953 και που γι' αυτό έχουν φωτογραφηθεί σταρ τεράστιου βεληνεκούς, από τη Marilyn Monroe μέχρι την Kate Moss, αποφάσισε εδώ και κάποιο καιρό να βγει και σε διαδικτυακή μορφή και φυσικά, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θα σταματήσουν οι εντελώς γυμνές φωτογραφίσεις.

Την ιδέα συνέλαβε ένας από τους κορυφαίους συντάκτες του περιοδικού, ο Cory Jones και την πρότεινε στον Hugh Hefner, σε μια συνάντησή τους στην έπαυλη του Playboy. Ο Hefner είπε το ναι και σύμφωνα με τους New York Times, από τον επόμενο Μάρτιο το περιοδικό θ' αλλάξει σελίδα, χωρίς όμως να φύγει τελείως από αυτό το concept: Θα υπάρχουν γυναίκες σε προκλητικές πόζες, όμως όχι εντελώς γυμνές.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στον τρόπο που θα φωτογραφίζονται μοντέλα και celebrities για το Playboy, αφού πληροφορίες λένε πως οι νέες φωτογραφίες θα είναι πιο "καθαρές και μοντέρνες". "Μη με παρεξηγείτε. Ο 12χρονος εαυτός μου είναι πολύ απογοητευμένος με το σύγχρονο εαυτό μου. Όμως αυτό είναι το σωστό", δήλωσε ο Jones.