Reebok Cardio: Η αερόβια άσκηση αποκτά άλλη διάσταση!

Reebok Cardio: Η αερόβια άσκηση αποκτά άλλη διάσταση!

Η νέα συλλογή του αγαπημένου μας brand είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να αποκτήσουν τα fit κορίτσια του σήμερα

Δεν είναι εύκολο να βρεις τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια και τα ρούχα που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα όριά σου σε κάθε προπόνηση. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, κάθε studioclass έχει τις δικές του απαιτήσεις, όμως ο στόχος είναιπάντα ο ίδιος: Να βάζεις τα δυνατά σου για να νιώσεις πως εξελίσσεσαι και πως καταφέρνεις να περάσεις την άσκησή σου στο «επόμενο επίπεδο».

Το Queen δοκίμασε και σου προτείνει να δοκιμάσεις κι εσύ τη νέα αθλητική σειρά Reebok Cardio – μια σειρά που πρόκειται να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σου και ν’ αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόσουν μέχρι σήμερα τις αθλητικές προκλήσεις.

JD 2abde



Τα καινοτόμα παπούτσια και τα ρούχα της σειράς δίνουν νέο νόημα στην αερόβια προπόνηση, συνδυάζοντας άψογα τη λειτουργικότητα και την ετοιμότητα που χρειάζεσαι για να δίνεις κάθε φορά το 100% του εαυτού σου.

Cardio Pump:

1 69840

Το νέο παπούτσι της Reebok έχει κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα sneakers. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε κάθε πόδι! Το Cardio Pump Fusion έχει στο εσωτερικό του ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αέρα, για τέλεια εφαρμογή, αφρό τριπλής στρώσης, για να σε προστατεύει από τους κραδασμούς και την τεχνολογία Turnzone στη σόλα του, που σου δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.


Cardio Challenge:

3 b9e4c

Η Reebok δε σταματά στο Cardio Pump. Το Cardio Challenge ένα αθλητικό παπούτσι που θα σου προσφέρει ενισχυμένη άνεση κι ευελιξία, για να γίνεσαι ακόμη καλύτερη κάθε φορά, σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής.

Πού θα τα βρείς; Αποκλειστικά, στα καταστήματα Intersport!


Plus: Με κάθε αγορά παπουτσιού Reebok Cardio Pump ή Challenge, παίρνεις δώρο τη δική σου fitness bag - τον ιδανικό σύντροφο για την καθημερινή σου άσκηση. Η fitnessbag διαθέτει άπλετο χώρο για τον εξοπλισμό σου, αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το γυμναστήριο.

4 d8d83