#generationFOS: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της MIGATO για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας

#generationFOS: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της MIGATO για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας

Plus: Οι celebrities που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά!

Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων τίμησαν με την παρουσία τους την παρουσίαση της νέας καμπάνιας της MIGATO για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015 με τίτλο #generationFOS. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στον εντυπωσιακό χώρο του ΚΑΠΑ ΟΚΤΩ POINT στην Ερμού, που ήταν διακοσμημένος ειδικά για τη βραδιά με ελληνικά φολκλόρ στοιχεία, εμπνευσμένα από την φωτογράφηση.


Η καμπάνια #generationFOS σηματοδοτεί μία νέα εποχή επικοινωνίας για τη MIGATO. Με αφετηρία τους έξι πρωταγωνιστές της φετινής φωτογράφισης, η καμπάνια εμπνέεται από τη νέα γενιά, τους σύγχρονους Έλληνες με όνειρα και στόχους που επιδιώκουν να κατακτήσουν.

gCEUO Lm3PkZm7kQIIqeDqRMiMt BAoSMcBnd1E2CCY afe23
WMLEj2v64ldLj8FDZof-6OfjOqqKx4g3ovlMBmRhEM8 a4f6c

Στη βραδιά έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε, bloggers, καθώς και λαμπερές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Στικούδη, Μαρία Ηλιάκη, Ελένη Τσολάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Άλεξ Κάβδας, Κώστας Καραφώτης, Άννα Πρέλεβιτς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ελένη Χατζίδου, Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Λουίζα Βούρου, Σύλβια Δεληκούρα, Γιώργος Μανίκας, Έλλη Γελεβεσάκη, Στέλιος Χανταμπάκης, Αναστασία Περράκη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Παπαγιάννης, Τζένη Μελιτά, Σπύρος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Γιώργος Μαμαής, Έλενα Τσαγκρινού & Βασίλης Κουμεντάκος από τους OTHERVIEW και Γεωργία Λαζοπούλου από τους C:REAL.

PAP 01912 25fb0


Μαζί γιόρτασαν την παρουσίαση της νέας καμπάνιας και οι συντελεστές της: Ο creative director και φωτογράφος μόδας Τάσος Σωφρονίου, ο στυλίστας Σπύρος Σαββίνος, καθώς και τέσσερεις από τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας #generationFOS, η 17χρονη Έλλη Τσιτσιπά, ο 23χρονος Χρήστος Μπίρμπας, η 25χρονη Ιωάννα Ιωννίδου και ο 15χρονος Αντώνης Μιχαλόπουλος.
Οι καλεσμένοι γνώρισαν και εμπνεύστηκαν από το #generationFOS, είδαν από κοντά τα key pieces της νέας συλλογής MIGATO και διασκέδασαν μέχρι το κλείσιμο της βραδιάς με ένα μοναδικό live performance από το συγκρότημα «The Jaguar Bombs».