London Inn Athens

Ερμιόνη Σαρρή
London Inn Athens

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015, «φέρνοντας» το Λονδίνο στην Αθήνα!

Tην Τέταρτη 14 Οκτωβρίου, τα Marks & Spencer παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015, φέρνοντας στην καρδιά της Αθήνας τις διεθνείς τάσεις της μόδας μέσα από τη ματιά της σύγχρονης βρετανικής αισθητικής.

Ο φωτεινός χώρος του boutique ξενοδοχείου "Alice Inn Athens" στην Πλάκα μεταμορφώθηκε, χάρη στα Marks & Spencer, σε ένα μοντέρνο λονδρέζικο σπίτι, όπου δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά τις φετινές προτάσεις των M&S, να δοκιμάσουν τα ρούχα και να φωτογραφηθούν.

Διατηρώντας το ιδιαίτερο ύφος του χώρου, τα Marks & Spencer δημιούργησαν για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μια ξεχωριστή ιστορία εμπνευσμένη από την καθημερινότητα, με πρωταγωνιστές τη βρετανική αισθητική, όπως εκφράζεται μέσα από τα ρούχα & τα είδη σπιτιού των M&S.

Η σουίτα του Alice Inn Athens στο 2ο όροφο μετατράπηκε σε ένα νεανικό loft μιας παρέας κοριτσιών που λατρεύουν τις boho και mix 'n' match εμφανίσεις, επιδιώκοντας μια επιμελώς ατημέλητη κομψότητα, ενώ στον 1ο όροφο, τα M&S έδωσαν μικρά μυστικά στιλ για σύγχρονους gentlemen μέσα στο δωμάτιο ενός εργένη.

Τα γυναικεία & ανδρικά ρούχα με formal χαρακτήρα ταίριαξαν μοναδικά στο μεγαλύτερο δωμάτιο του 1ου ορόφου, που μετατράπηκε στον προσωπικό χώρο ενός στιλάτου ζευγαριού που ετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη περίσταση. Ακριβώς δίπλα, επιλεγμένα κομμάτια από την παιδική συλλογή των M&S καθώς και λιχουδιές με θέμα τη γιορτή του Halloween δημιούργησαν μια χαριτωμένη ατμόσφαιρα στο μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού.

Μικρές γωνιές με πρωτότυπα σνακς & ροφήματα από τα Marks & Spencer Food ολοκλήρωναν το σκηνικό των δωματίων, δίνοντας μια ξεχωριστή γεύση σε μια ημέρα γεμάτη αυθεντικό στιλ & μόδα.

Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση τους στα δωμάτια, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν muffins, Scottish shortbread μπισκότα, καθώς και άλλες μοναδικές γλυκές και αλμυρές προτάσεις από τα Marks & Spencer Food και να χαλαρώσουν στην αυλή, απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ημέρα με ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα ποτήρι δροσιστικό χυμό από τα M&S!

#marksandspencer