Ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς, με τη νέα συλλογή της PANDORA «Magnificent Kingdom»!

Ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς, με τη νέα συλλογή της PANDORA «Magnificent Kingdom»!

Τα κοσμήματα των νέων συλλογών είναι τα πιο chic αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα τη φετινή σεζόν

Η ομορφιά της φύσης, οι θρύλοι, τα ρομαντικά παραμύθια και τα floral δαντελωτά μοτίβα, αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης της φθινοπωρινής συλλογής της PANDORA! Τα νέα σύμβολα, δαχτυλίδια, κολιέ & σκουλαρίκια, συνδυάζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τον μοντέρνο σχεδιασμό, αιχμαλωτίζοντας τη μαγεία της εποχής μέσα από θεματικές ενότητες κοσμημάτων που θα ενθουσιάσουν: Magnificent Kingdom, Majestic Feathers, Luminous Leaves και Timeless Elegance.

AU15 model yellow rgb 72e39

Στη λαμπερή σειρά Magnificent Kingdom, θα ανακαλύψετε πανέμορφα σύμβολα που εμπνέονται από διαχρονικά παραμύθια & αιχμαλωτίζουν τρυφερές στιγμές αγάπης, από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και απαλό ροζ κρύσταλλο με χειροποίητες φασέτες.

AU15 MAGNIFICENT 03 RGB 9e14a

Το μυθικό πουλί Φοίνικας, που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, αλλά και η αιθέρια ομορφιά των αγγελικών φτερών, που συμβολίζουν την ελπίδα, την έμπνευση και την προστασία, εμπνέουν τα εκθαμβωτικά κοσμήματα της σειράς Majestic Feathers!

AU15 SPS MAJESTIC 04 RGB b1e03

Η ομορφιά της φύσης, των φθινοπωρινών φύλλων αλλά και της παράδοσης, αιχμαλωτίζεται στην κομψή σειρά κοσμημάτων Luminous Leaves, που διακοσμούνται με περίτεχνες λεπτομέρειες, δαντελωτά floral μοτίβα και λαμπερές πέτρες.

AU15 SPS LUMINOUS rings RGB 22428

Η διαχρονική κομψότητα του παρελθόντος συναντά το μέλλον, στη σειρά «Timeless Elegance». Το γνήσιο ασήμι και οι εντυπωσιακές πέτρες έχουν τεθεί στο επίκεντρο μιας πολύ θηλυκής συλλογής, που αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν.

AU15 SPS TIMELESS ELEGANCE RGB 534d6

Χαρακτηριστικά κομμάτια αποτελούν τα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια της συλλογής, με πέτρες κυβικής ζιρκόνιας και χειροποίητες λεπτομέρειες, που προσθέτουν σοφιστικέ λάμψη σε κάθε εμφάνιση.


Κρατήστε τις καλύτερες στιγμές του φθινοπώρου, με λαμπερά κοσμήματα PANDORA!

AU15 MAGNIFICENT 05 RGB 2d779

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.

DPG Network