Ο καλός σου θα αγαπήσει τη μόδα με τη νέα καμπάνια του Rafael Nadal για τον Tommy Hilfiger

Ο καλός σου θα αγαπήσει τη μόδα με τη νέα καμπάνια του Rafael Nadal για τον Tommy Hilfiger

Το φετινό φθινόπωρο έχει άρωμα Rafa

Είναι επίσημο: Ο διεθνούς φήμης, κάτοχος ρεκόρ και είδωλο του τένις, Rafael Nadal, είναι το νέο πρόσωπο-πρωταγωνιστής στις καμπάνιες των συλλογών underwear, tailored και του αρώματος TH Bold του οίκου Tommy Hilfiger!

Ο αστέρας του τένις είναι ο λόγος που θα κάνει τον καλό σου να προσέξει λίγο περισσότερο το στυλ του και να δώσει έμφαση στη λεπτομέρεια.

«Ο Rafael Nadal είναι εδώ και χρόνια προσωπικός φίλος και υποστηρικτής του brand μας, και εμπνέομαι συνεχώς από την αφοσίωση και το πάθος του για το άθλημα του», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Αυτή η αποκλειστική συνεργασία φέρνει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές αυτής της γενιάς στην Tommy οικογένειά μας. Ο Rafael ενσαρκώνει μια αβίαστη αίσθηση του στυλ που αντανακλά το πνεύμα του brand – έχει πίστη, είναι διασκεδαστικός και cool».

uw gl nadal teas fw15 150 rgb a0f96

Η Fall 2015 Tommy Hilfiger underwear συλλογή ανανεώνει κλασικά στυλ με updated fits, νέα υφάσματα και λεπτομέρειες. Σχεδιαστικές καινοτομίες συνδυάζονται με premium υφάσματα για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα, απαραίτητο για την καθημερινή άνεση. Η Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored συλλογή διαθέτει sharp silhouettes, σύγχρονο tailoring και πλούσιες υφές.

uw gl nadal icon 01 fw15 150 rgb f194f

«Πάντα θαύμαζα τα cool, all-American σχέδια του Tommy Hilfiger, τα οποία είναι εκλεπτυσμένα και easy to wear, και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το brand», δήλωσε ο Rafael Nadal, ο 14-φορές νικητής Grand Slam.

tail gl nadal 03 fw15 150 rgb 63fc7

Η συλλογή Tommy Hilfiger Tailored ενσωματώνει το αιχμηρό, σοφιστικέ στυλ στην αμερικανική ανδρική κληρονομιά του brand. Από τα αυστηρά δομημένα κοστούμια μέχρι τα casual weekend, τα κλασικά εκσυχρονίζονται με εφαρμογή ακριβείας, ανανεωμένα κοψίματα, πλούσια χρώματα και πολυτελείς λεπτομέρειες. Τόσο στα παραδοσιακά κοστούμια όσο και στα κομψά εποχιακά, τα σχέδια εκτελούνται με υφάσματα πρώτης ποιότητας συμπεριλαμβανομένου του superfine Italian merino μαλλι και πολυτελών κασμιρένιων νημάτων.
Το κοστούμι Rafael Nadal for Tommy Hilfiger είναι ευέλικτο, πολυτελές και εκλεπτυσμένο με μία ενδυματολογική ευκολία που είναι αβίαστα cool. Φτιαγμένο από ύφασμα ιταλικής μάλλινης navy φανέλας, η εφαρμογή το μονόπετο σχεδίου του είναι με ίσιους ώμους και slim fit.