Τα παλτό της νέας συλλογής των Marks & Spencer κατακτούν επάξια την γκαρνταρόμπα μας

Τα παλτό της νέας συλλογής των Marks & Spencer κατακτούν επάξια την γκαρνταρόμπα μας

Coat it with style!

Μέχρι τώρα ο ρόλος τους ήταν να μας κρατούν ζεστές τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Διατηρώντας το διαχρονικό τους χαρακτήρα, τα παλτό επαναπροσδιορίζονται μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση και βγαίνουν οι νικητές της φετινής στιλιστικής σεζόν.

Σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, τα παλτό κατέχουν φέτος μια ξεχωριστή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς αναβαθμίζουν κάθε είδους εμφάνιση και προσφέρουν μοναδικό στιλ στα χειμερινά looks.

COATSMS 6252c

Στη νέα συλλογή των Marks & Spencer Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015, τα παλτό ξεχωρίζουν χάρη στο άψογο tailoring και την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων. Τα καλοσχηματισμένα πατρόν σε συνδυασμό με τις πολυτελείς υφές και τις περίτεχνες λεπτομέρειες αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της νέας συλλογής που εμπνέεται από τη σύγχρονη βρετανικότητα και τις διεθνείς τάσεις.

mscoatas a81a2
markscoats d0587

Από τις κλασικές καπαρντίνες και τα διαχρονικά μοντγκόμερυ σε γήινα χρώματα, ως τις κάπες και τα παλτό σε έντονο μπλε & κόκκινο, οι χαλαρές γραμμές, η ανάλαφρη αισθητική και η εκλεπτυσμένη θηλυκότητα διαπνέουν τη συλλογή των Marks & Spencer και εγγυώνται μοναδικές χειμερινές εμφανίσεις!