Romeo Beckham, Elton John, Naomi Campbell και Rosie Huntington πρωταγωνιστούν σε καμπάνια!

Romeo Beckham, Elton John, Naomi Campbell και Rosie Huntington πρωταγωνιστούν σε καμπάνια!

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Burberry ζωντανεύει μέσα από ένα νοσταλγικό βίντεο

Το βράδυ της Τρίτης, ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry παρουσίασε το μοναδικό, μικρού μήκους φιλμ, που γυρίστηκε για τις γιορτές, αλλά και για τον εορτασμό των 15 χρόνων από την πρεμιέρα του musical, "Billy Elliot".

Μια dream team από stars συγκέντρωσε το brand για τη σημαντική αυτή επέτειο: Οι Romeo Beckham, Elton John, Naomi Campbell, James Corden, Michelle Dockery, George Ezra, Rosie Huntington-Whiteley και Julie Waters (η σταρ της ταινίας, Billy Elliot) ντύθηκαν στα... Burberry και έδειξαν πως το διασκέδασαν ιδιαίτερα στα γυρίσματα του βίντεο της καμπάνιας.

Αυτή είναι με διαφορά η πιο ανατρεπτική εμφάνιση της Victoria Beckham!

"Ο Billy Elliot είναι μια απίστευτη ταινία, γεμάτη χαρά κι ενέργεια, οπότε ήταν πραγματικός ενθουσιασμός και μια μεγάλη τιμή, που μπορούμε να γιορτάσουμε την επέτειο των 15 χρόνων της μέσα από την εορταστική μας καμπάνια. Ήταν επίσης μεγάλο προνόμιο να δουλέψω με τόσο υπέροχο και θρυλικό βρετανικό ταλέντο - στο καστ είναι απλά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και της μόδας και ήταν πολύ διασκεδαστικό που δούλεψα με όλους αυτούς για να φτιάξουμε αυτό το ιδιαίτερο φιλμ", δήλωσε στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το βίντεο, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Christopher Bailey.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας, αλλά και τις λήψεις από τα γυρίσματα, στην παραπάνω gallery!