Η «βασίλισσα» του Game of Thrones, Emilia Clarke μόλις απέκτησε ένα ακόμη στέμμα

Η «βασίλισσα» του Game of Thrones, Emilia Clarke μόλις απέκτησε ένα ακόμη στέμμα

Η όμορφη ηθοποιός σε νέο ρόλο

Ο οίκος Dior απέκτησε νέα βασίλισσα: Τη star του Game of Thrones, Emilia Clarke! Η ηθοποιός επιλέχθηκε για να γίνει το πρόσωπο της νέας συλλογής πολυτελών κοσμημάτων του οίκου, "Rose des Vents" και οι πρώτες εικόνες από την καμπάνια αποδεικνύουν πως ήταν η ιδανική για τη δουλειά.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την έκτη σεζόν του Game of Thrones (SPOILERS)

Η Emilia ποζάρει στο φακό του διάσημου φωτογράφου Patrick Demarchelier, φορώντας απλά ρούχα, για να τονιστούν περισσότερο τα ντελικάτα κοσμήματα Dior και μαγεύει με την εκλεπτυσμένη γοητεία της. "Το Rose des Vents, το wind rose, είναι μια μεταφορά για τη δημιουργία. Η δημιουργία σχετίζεται με την αναζήτηση, το να ξανακοιτάζεις τα πράγματα και μετά να βρίσκεις ένα κύριο σημείο και να ξεκινάς από εκεί ένα ταξίδι. Η δημιουργία είναι το προϊόν ενός στάσιμου ταξιδιού", ανέφερε σε δήλωσή του ο δημιουργικός διευθυντής της Dior Joaillerie, Victoire de Castellane.

Emilia-Clarke-Dior-Jewelry-Campaign-FGR01 fd3b6

Η Emilia Clarke στα παρασκήνια της φωτογράφισης

Είναι η πρώτη μεγάλη καμπάνια για την Emilia Clarke, όχι όμως η μοναδική φορά που ο οίκος Dior επιλέγει μια διάσημη ηθοποιό για να γίνει το πρόσωπό του, αφού πριν από την "Khaleesi" έχουμεμ δει σε αντίστοιχους ρόλους, τις Jennifer Lawrence, Marion Cotillard και Natalie Portman.

emilia-clake-2-600x450 d4248
emilia-clake-600x460 4813d