Γράμματα που είχε στείλει σε εραστή της η πριγκίπισσα Diana έρχονται στο προσκήνιο

Γράμματα που είχε στείλει σε εραστή της η πριγκίπισσα Diana έρχονται στο προσκήνιο

Και πωλούνται για 150.000 δολάρια

Ο James Hewitt, ένας άνδρας που είχε παλιότερα δεσμό με την πριγκίπισσα Diana, θέλει να διαθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, προς πώληση, μια συλλογή από γράμματα και κάρτες που είχε λάβει από εκείνη, με αρχική τιμή τα 150.000 δολάρια.

Ένας κοντινός φίλος του Hewitt, βέβαια, δήλωσε στο People.com, πως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να τα πουλήσει και ήθελε απλά να μάθει την αξία τους. «Δεν υπάρχει ζήτημα να τα πουλήσει. Δε θα τα πουλήσει. Είναι προσωπικές αναμνήσεις. Δεν έχει τίποτα να πουλήσει και δε θα πουλήσει κανένα από αυτά», δήλωσε η ίδια πηγή στην ιστοσελίδα.

Διάβασε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Πριγκίπισσας Diana!Ποια ήταν η αντίδραση της Ελισάβετ;

Όπως αναφέρει ο Gary Zimet, ο οποίος ασχολείται με την πώληση αυτογράφων, ο Hewitt ήθελε να πουλήσει τα γράμματα μέσω του ίδιου. Στο υλικό που έχει στην κατοχή του ο πρώην σύντροφος της Diana, περιλαμβάνονται 8 προσωπικά γράμματα, 32 ευχετήριες κάρτες – μία εκ των οποίων είχε υπογράψει και ο πρίγκιπας William.


«Νομίζω πως είσαι πολύ γενναίος που αναλαμβάνεις αυτή τη διαταραγμένη κυρία», έγραφε σε ένα από τα γράμματα η Diana για τον εαυτό της, ενώ σε ένα άλλο αναφέρει, «απλά ελπίζω πως δεν ήσουν υπερβολικά σοκαρισμένος ή πολύ απογοητευμένος από εμένα». Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση του Hewitt, για το αν θα θελήσει να πουλήσει, ή όχι, τα γράμματα, που σίγουρα θα έχουν και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες, τόσο για τη σχέση της με εκείνον, όσο και για τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.