Τα νέα μοντέλα Clubmaster της Ray-Ban συνδυάζουν τη vintage γοητεία με το σύγχρονο πνεύμα

Τα νέα μοντέλα Clubmaster της Ray-Ban συνδυάζουν τη vintage γοητεία με το σύγχρονο πνεύμα

Το μοναδικό, διακριτικό brand επιστρέφει με εμβληματικά νέα μοντέλα!

Η συλλογή Ray-Ban Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 περιλαμβάνει δελεαστικές νέες εκδοχές των στυλ Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Wayfarer και Ray-Ban Clubmaster, οι οποίες κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και συνδυασμών διαφορετικών υλικών.

Από την ίδρυσή της το 1937, η Ray-Ban έχει εξελιχθεί σε σύμβολο πειραματισμού, περιπέτειας, λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Από τα πρώτα Ray-Ban Aviators, που δημιουργήθηκαν για τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, έως το μοναδικό, καθολικό σχεδιασμό του μοντέλου Ray-Ban Wayfarer και τα νέα κλασικά, όπως το vintage Ray-Ban Clubmaster, η ιστορία της μάρκας αποτελεί αποτελεί μια ταινία από highlights διαχρονικών icons.

Η συλλογή Ray-Ban 2015/2016 αποτελεί αναμφίβολα μια ανανεωμένη επιστροφή στις ρίζες της μάρκας, με παραλλαγές σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά, μοναδικά γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Ray-Ban Clubmaster Wood | RB3016M

image004 fa645

Για 1η φορά, το εμβληματικό μοντέλο Ray-Ban Clubmaster έχει αναπαραχθεί σε εξαιρετικό ξύλο και διατίθεται σε τρεις εκδοχές: κερασιά, σφένδαμο και καρυδιά. Το ευγενές, φυσικό υλικό του σκελετού ντύνεται με καουτσούκ για μέγιστη άνεση, εξαιρετική ευελιξία και βέλτιστη αντοχή. Η vintage, αυθεντική αίσθηση αυτών των γυαλιών αποκτά ένα σύγχρονο, αποκλειστικό άγγιγμα, σε σφένδαμο με καφέ καουτσούκ και φακούς, κερασιά με μπλε καουτσούκ και γκρι-μπλε φακούς και καρυδιά με πράσινο καουτσούκ και φακούς.

Ray-Ban Clubmaster Wood | RX5154M

image009 2 6f896

Οι λάτρεις του Ray-Ban Clubmaster δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε αυτές τις νέες εκδοχές ‘Wood’, που δημιουργήθηκαν όπως υποδηλώνει το όνομα από ξύλο και καουτσούκ. Οι σκελετοί γυαλιών οράσεως διαθέτουν τα ίδια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με τα Ray-Ban Clubmaster γυαλιά ηλίου, όπως το ιδιαίτερο άνω προφίλ και τα χαρακτηριστικά πριτσίνια. Διατίθεται σε σφένδαμο με καφέ καουτσούκ φινίρισμα, κερασιά με μπλε καουτσούκ φινίρισμα και ξύλο καρυδιάς με μαύρο ή πράσινο καουτσούκ φινίρισμα.