Η MIGATO στην επίδειξη Empêchement του Dimitris Petrou

Η MIGATO στην επίδειξη Empêchement του Dimitris Petrou

Το αγαπημένο μας shoe brand ήταν πίσω από τα εντυπωσιακά παπούτσια που ολοκλήρωσαν τα looks του σχεδιαστή στην πασαρέλα

Η MIGATO με μεγάλη χαρά στήριξε τον Έλληνα σχεδιαστή Dimitris Petrou, προσφέροντας υποδήματα για την παρουσίαση της συλλογής του για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Με τίτλο Empêchement, η συλλογή, αλλά και η εντυπωσιακής αισθητικής επίδειξη, άντλησαν έμπνευση από τις σελίδες 5 κορυφαίων έργων του Emile Zola.
Τα κατακόκκινα παλτό και τα μαύρα ολόμαλλα velour της συλλογής, εμπνευσμένα από τη νουβέλα La Debacle, περπάτησαν στην πασαρέλα πάνω στις εντυπωσιακές μαύρες over-the-knee μπότες και τα ανδρόγυνα ψηλοτάκουνα μποτάκια της MIGATO.

MIGATO - Dimitris Petrou - Empechement backstage MIGATO VG7480-L14 d5cb3

Τα ανδρικά μποτάκια της MIGATO από μαύρο ματ δέρμα ανέδειξαν τέλεια τα γκρι tailored ανδρικά σύνολα σε κασμιροφανέλα και pied-de-poule, εμπνευσμένα από την εργατική τάξη, όπως αυτή περιγράφεται στο Germinal του Zola.

Τέλος, οι άντρες του Therese Raquin, υπέρκομψοι με τα cool wool κοστούμια τους και τα MIGATO μαύρα λουστρινένια brogues, έδωσαν ένα ξεκάθαρο στίγμα κομψής αρρενωπότητας.

MIGATO - Dimitris Petrou - Empechement - Therese Raquin 4e777