Δε θα πιστέψεις πόσα clicks έκανε ΕΚΕΙΝΟ το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της Kim Kardashian

Δε θα πιστέψεις πόσα clicks έκανε ΕΚΕΙΝΟ το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της Kim Kardashian

Ναι, ξέρεις για ποιο μιλάμε, εκείνο το εξώφυλλο που έσπασε το ίντερνετ

Φανταζόμαστε πως θυμάστε εκείνη τη στιγμή μέσα στο 2015 που η Kim Kardashian αποφάσισε να συνεργαστεί με το περιοδικό Paper για να "σπάσει το διαδίκτυο". Η σχεδόν γυμνή φωτογραφία της που τράβηκε ο Γάλλος φωτογράφος Jean-Paul Goude έγινε viral σε δευτερόλεπτα και τα νούμερα λένε πως, ουσιαστικά, η Kim κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό που έλεγε ο τίτλος.

Δες επίσης: Η τελευταία εμφάνιση της Kim Kardashian ξεπέρασε τα όρια του κιτς

Σε ένα δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα, το περιοδικό Paper αποκάλυψε πως η ψηφιακή εκδοχή του άρθρου της Kardashian κατάφερε να προσελκύσει(κρατηθείτε) 40 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες(αριθμός που αντιστοιχεί, σε "διαδικτυακό μέγεθος" στο 1% της συνολικής κίνησης του διαδικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες)!

Εκτός από το γεγονός πως το εξώφυλλο της reality star ήταν ίσως το πιο πολυσυζητημένο για τη χρονιά, η ίδια προσέλκυσε πολλούς ακόμη χρήστες που έγιναν σταθεροί αναγνώστες της ιστοσελίδας του περιοδικού. Οι επισκέπτες του www.papermag.com περίπου δεκαπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι και σίγουρα το Paper έγινε με αυτόν τον τρόπο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Το εξώφυλλο του Paper, αν μη τι άλλο, θα μείνει στην ιστορία!