Αυτό κι αν είναι νέο! Μια Delevingne βρίσκεται πίσω από το στυλ της Kate Middleton!

Αυτό κι αν είναι νέο! Μια Delevingne βρίσκεται πίσω από το στυλ της Kate Middleton!

Σε αυτήν οφείλεται το πάντοτε αψεγάδιαστο στυλ της Δούκισσας του Cambridge

Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που έχουμε δει την Kate Middleton με ένα άσχημο σύνολο. Όχι, η Δούκισσα του Cambridge δεν έχει έμφυτη τελειότητα, απλά έχει τη σωστή στιλίστρια!

Δες επίσης: Ο συγκινητικός λόγος της Kate Middleton για τα παιδικά της χρόνια

Τα υπέροχα Jenny Packham φορέματά της, τα κομψά ταγιέρ, τα statement παλτό της και το chic στυλ της, οφείλονται σε μια Delevingne! Όχι, δε μιλάμε για το μοντέλο/ηθοποιό Cara, ή για την αδελφή της και socialite, Poppy, αλλά για την Pandora, την 56χρονη μητέρα των διάσημων κοριτσιών, Pandora, η οποία εργάζεται ως personal shopper στα καταστήματα Selfridges και βρίσκεται πίσω από τις τελευταίες εμφανίσεις της Kate. Σε όλη της την καριέρα, η Pandora συμβουλεύει στιλιστικά τους πλούσιους και διάσημους και η Kate Middleton αποφάσισε πρόσφατα να ζητήσει βοήθεια από εκείνη, λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στο χώρο.

"Η Pandora συμβούλεψε την Kate να φορέσει τα φορέματα Jenny Packham και Erdem. Λάτρεψε το Jenny Packham φόρεμα, όμως χρειάστηκε να πείσει για το Erdem, γιατί η γραμμή ήταν λιγάκι ασυνήθιστη, όμως η Pandora την ενθάρρυνε να το δοκιμάσει", δήλωσε πηγή από τη βασιλική οικογένεια στο Grazia.

kate middleton erdem forema b7814
kate middleton jenny packham d6f2a

Αν κρίνουμε από τις δύο αυτές εμφανίσεις της Middleton, η "μαμά Delevingne" τα κατάφερε περίφημα!