Οι 3 χρυσοί κανόνες της Miranda Kerr για να εντυπωσιάσεις στις γιορτινές σου εμφανίσεις

Οι 3 χρυσοί κανόνες της Miranda Kerr για να εντυπωσιάσεις στις γιορτινές σου εμφανίσεις

Το supermodel μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε τα μυστικά για άψογο holiday style

Είναι μία από τις πιο κομψές και παράλληλα λαμπερές γυναίκες της μόδας και είναι γνωστή, τόσο για την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά και για το πάντοτε chic προσωπικό της στυλ. Η Miranda Kerr ξέρει κάτι παραπάνω όσον αφορά τις glamorous εμφανίσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικανική Vogue αποκάλυψε τα 3 βασικότερα μυστικά για να δείχνεις κι εσύ εντυπωσιακή στις γιορτινές σου εμφανίσεις. Δες τα παρακάτω:

Δες επίσης: Το «Lampshading» είναι το trend που θα κάνει θραύση το 2016

Πρώτα πρώτα, φρόντισε την επιδερμίδα σου. "Έχω εμμονή με τη φροντίδα της επιδερμίδας μου, οπότε όταν βγαίνω φροντίζω το δέρμα μου να είναι φρέσκο και λαμπερό. Χρησιμοποιώ το AHA exfoliator στο δέρμα μου για να αφαιρέσω όλα τα νεκρά κύτταρα και μετά βάζω το αντιγηραντικό λάδι, το οποίο είναι προϊόν της Kora. Το απορροφά το δέρμα τόσο καλά. Η κρέμα χεριών στην τσάντα σου είναι ένα άλλο χειμωνιάτικο must-have!".

Στα γιορτινά πάρτι, να είσαι απλή. "Είτε το event είναι casual, είτε επίσημο, ποτέ δεν μπρείς να κάνεις λάθος με ένα μικρό μαύρ φόρεμα, κάτι κομψό που φτάνει ως το γόνατο. Για την ημέρα των Χριστουγέννων, μου αρέσει να φοράω είτε κόκκινο, είτε λευκό - μοιάζει ταιριαστό με τα Χριστούγεννα, όποτε υπάρχει μαγεία στον αέρα".

Μην ξεχάσεις τα κοσμήματα! "Τα κομμάτια από τη συλλογή μου για τη Swarovski είναι ωραία, γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω κομμάτια που μπορούν να εμπνεύσουν τους ανθρώπους. Μου αρέσει να κάνω layering και έχω προσέξει πως κάποιοι έχουν δημιουργήσει πανέμορφα μοτίβα. Κάθε κομμάτι έχει ένα σύμβολο και αυτό που φοράω πολύ τελευταία είναι το αστέρι. Αφορά τον εορτασμό της μοναδικότητάς σου και της μαγείας".

1, 2, 3, και είσαι έτοιμη!