Τα 3 must-have ζευγάρια παπούτσια γι' αυτό το χειμώνα!

Τα 3 must-have ζευγάρια παπούτσια γι' αυτό το χειμώνα!

Η Tommy Hilfiger FW15 Footwear συλλογή μας ανατρέπει τα δεδομένα!

Και η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνουμε αυτή την ανατροπή.. γιατί; Μα οι λόγοι είναι απλοί. Τα παπούτσια αποτελούν για την κάθε γυναίκα την πρώτη της αγάπη και παντοτινή. Είναι η βάση της. Είναι το απόλυτο αξεσουάρ αφού πάνω σε αυτό θα πρέπει να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής χωρίς να χάνει το στυλ της αλλά προσδίδοντας σε αυτό το προσωπικό της twist. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Tommy Hilfiger.

Γι' αυτό και κάθε σεζόν, οι προτάσεις του brand Tommy Hilfiger κλέβουν τις εντυπώσεις και κερδίζουν μία περίοπτη θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 3 πιο αγαπημένα μας ζευγάρια Tommy Hilfiger γι’ αυτή την σεζόν και σας τα παρουσιάζουμε!

TH FW15 photo ftw 1 45d4d

Οι δερμάτινες μπότες ιππασίας είναι πάντα μία ασφαλής και κλασική επιλογή για την ντουλάπα μας. Συνδυάζονται με όλα τα Outfits δίνοντας το ξεχωριστό twist του Tommy Hilfiger στο στυλ μας και παράλληλα αντέχουν σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

TH FW15 photo ftw 2 1d532

Ψηλοτάκουνα μποτάκια δετά! Η “sporty” πινελιά και τάση που είχαμε παρατηρήσει πριν από μερικούς μήνες στο Tommy Hilfiger Runway Show κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στην καθημερινότητά μας!

TH FW15 photo ftw 3 4c7e4

Η φετινή έκπληξη στη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger έχει το στοιχείο του animal print! Μοκασίνια που από μόνα τους αποτελούν ένα ολόκληρο outfit έρχονται να προσθέσουν το δικό τους twist στο καθημερινό μας στυλ στο γραφείο ή στην βόλτα. Συνδυάστε το με total black look και λευκό oversized παλτό!


Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.