Η Cindy Crawford «κρεμάει τα τακούνια της» στα 50 της χρόνια!

Η Cindy Crawford «κρεμάει τα τακούνια της» στα 50 της χρόνια!

Γιατί αποφάσισε να αποσυρθεί από το modelling;

Ακόμη ένα supermodel -αλλά όχι οποιοδήποτε supermodel- αποφασίζει να αφήσει πίσω του το λαμπερό κόσμο της μόδας. Ο λόγος για την εκρηκτική Cindy Crawford, ένα από τα πρώτα top models του χώρου, η οποία, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αποσυρθεί μέσα στη χρονιά, όταν σβήσει τα κεράκια των 50ών γενεθλίων της.

o CINDY 570 74520

Σε εξώφυλλό της για τη Vogue

Η Crawford ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 17 της χρόνια και δήλωσε στο περιοδικό Rhapsody: "Σίγουρα θα με φωτογραφίζουν για 10 ακόμη χρόνια, αλλά όχι πια ως μοντέλο. Κι αυτό είναι ΟΚ. Το έκανα. Δούλεψα με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους. Τι άλλο να κάνω; Δεν μπορώ να συνεχίσω να επανιδρύω τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να πρέπει να αποδεικνύω την αξία μου. Δε θέλω".

Η Crawford έκανε ένα δυναμικό comeback τη φετινή σεζόν, δείχνοντας πραγματικά εντυπωσιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Balmain, μαζί με συναδέλφους της, τις Naomi Campbell και Claudia Schiffer.
Τους τελευταίους μήνες η ίδια έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στην προώθηση του βιβλίου της, "Becoming", το οποίο αναφέρεται στην πορεία της στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και στα παιδιά της, τα οποία ξεκινούν κι αυτά να κάνουν μικρά, αλλά σταθερά βήματα ως μοντέλα. Η ξεχωριστή ομορφιά της και το ταπεραμέντο της σίγουρα θα λείψουν από τον κόσμο της μόδας.