Η Anna Wintour μιλά για όλα: Τα social media, το προσωπικό στυλ και το...«The Revenant»!

Η Anna Wintour μιλά για όλα: Τα social media, το προσωπικό στυλ και το...«The Revenant»!

Τι σχέση μπορεί να έχει η νέα ταινία του Leonardo DiCaprio με τη σιδηρά κυρία της μόδας;

Είναι γνωστή για την τεράστια επιρροή που ασκεί στον κόσμο της μόδας, αλλά και για την αρκετά ιδιότροπη και "παγωμένη" προσωπικότητά της. Η Anna Wintour είναι σίγουρα όμως ένα άτομο με άποψη για όλα και οι νέες της δηλώσεις αποδεικνύουν ακριβώς αυτό.

Η editor-in-chief της αμερικανικής Vogue έδωσε το "παρών" σε επίδειξη μόδας του πανεπιστημίου York και μετά από το show συμμετείχε σε μια συζήτηση με την Katharine Viner, την πρώτη και τωρινή editor-in-chief του Guardian. Τι ξεχωρίσαμε από τη συζήτηση αυτή;

Δες επίσης: Πώς είναι να περνάς από συνέντευξη από την Anna Wintour; Μια συντάκτρια εξομολογείται!

-Τα social media δεν αρέσουν στην Anna Wintour. Της φαίνεται κουραστικό το γεγονός πως "όλοι θέλουν να φωτογραφίσουν, αντί να σφίξουν το χέρι κάποιου, να γνωρίσουν κάποιον από κοντά, ή να κάνουν μια πραγματική συζήτηση", ενώ προειδοποιεί πως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν υποκατάστατο της αληθινής ζωής.

-Ποιο trend δε θα υιοθετούσε ποτέ; "Δεν είμαι μεγάλη fan του neon...", ανέφερε.

-Πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει το στυλ του; "Να κοιταχτεί στον καθρέφτη!", είπε γελώντας η Wintour.

-Από πού αντλεί έμπνευση για τη δουλειά της; Συχνά, πηγή έμπνευσης για την ίδια αποτελεί ο κινηματογράφος. Οι αγαπημένοι της σκηνοθέτες είναι οι Baz Luhrmann και Wes Anderson, ενώ της αρέσει οτιδήποτε έχει ενδιαφέρουσες εικόνες.Μάλιστα, αστειευόμενη, αναφέρθηκε στο πρόσφατο hit-film του Leonardo DiCaprio, λέγοντας πως, "εκείνο ήταν ένα πολύ ωραίο κοστούμια αρκούδας!".

Λέτε με αυτή της τη δήλωση οι σχεδιαστές να εντάξουν την (πάντα οικολογική, ελπίζουμε) γούνα στις συλλογές τους για το επόμενο φθινόπωρο;