#PFW: Σεξαπίλ και supermodels στο λαμπερό show του οίκου Balmain (+photos)

#PFW: Σεξαπίλ και supermodels στο λαμπερό show του οίκου Balmain (+photos)

Η Kendall έγινε ξανθιά, η Gigi καστανή και το catwalk γέμισε από σέξι παρουσίες!

"Χαμογέλασε, Kendall", είπε ένας φωτογράφος στα παρασκήνια της επίδειξης του οίκου Balmain, μιλώντας σε ένα ψηλό και αδύνατο κορίτσι με μακριά καστανά μαλλιά. Oops! Αυτή δεν ήταν η Kendall Jenner αλλά η Gigi Hadid! Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing, είχε την ιδέα να φορέσει περούκες σε σχεδόν όλα τα μοντέλα που θα περπατούσαν στο catwalk και η έμπνευση ήρθε, φυσικά, από μια εμφάνιση της κολλητής του φίλης, Kim Kardashian. Η reality star είχε εμφανιστεί με πλατινέ ξανθό μαλλί στο show του για το Φθινόπωρο του 2015, αλλά και στην πρόσφατη επίδειξη του συζύγου της, Kanye West, για το Yeezy brand.

Όσο για το τι είδαμε στην πασαρέλα;

Γκρι του πάγου, ροζ παστέλ και μπεζ αποχρώσεις αντικατέστησαν τα έντονα χρώματα που στο παρελθόν επέλεγε ο σχεδιαστής και τα σέξι ρούχα της συλλογής ήταν όλα σχεδιασμένα για να κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες - οι κορσέδες και οι ζώνες αποτέλεσαν βασικό στοιχείο σε σχεδόν κάθε look.

 MON0221 f62eb

Η Karlie Kloss στο catwalk

Άρεσε η συλλογή στο κοινό; Η Vogue αναφέρει πως δεν είδε και τις καλύτερες αντιδράσεις, όμως οι πωλήσεις του label πηγαίνουν διαρκώς από το καλό στο καλύτερο, άρα ο Olivier Rousteing κάτι πρέπει να κάνει σωστά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!