3 στιλιστικές συμβουλές της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη που πρέπει να ακολουθήσεις!

3 στιλιστικές συμβουλές της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη που πρέπει να ακολουθήσεις!

Η γυναίκα πίσω από το στυλ της ελληνικής showbiz αποκαλύπτει

Είναι η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις άψογες εμφανίσεις των διασημότερων ανθρώπων της ελληνικής showbiz - ανάμεσά τους οι Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή και Τάμτα, έχει τη δική της συλλογή ρούχων και ξέρει τα πάντα γύρω από το κομψό ντύσιμο.
Ποια καλύτερη από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για να δώσει στιλιστικές συμβουλές;

Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! κι εμείς ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξή της 4 style tips που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις:

-"Αυτό που θεωρώ καταστροφικό σε ένα πρωινό look είναι να φοράει μια γυναίκα παπούτσια με τα οποία δε νιώθει άνετα. Αν είναι όλη μέρα στο δρόμο θα πρέπει να φορέσει αθλητικά, ή κάποιο παπούτσι που είναι άνετο και την εξυπηρετεί. Τα τακούνια της μπορεί να τα έχει μαζί της σε μια τσάντα ή στο αυτοκίνητό της, αν χρειάζεται να έχει το ίδιο look από το πρωί ως το βράδυ και να τα φορέσει λίγο πριν βγει".

-"Σημαντικό επίσης είναι κάθε γυναίκα να σέβεται την ηλικία της. Ούτε να προσπαθεί να φανεί πιο σέξι όταν είναι 20, όποτε εκ των πραγμάτων η φρεσκάδα της νιότης την κάνει σέξι, αλλά ούτε να προσπαθεί να φανεί κοριτσάκι όταν είναι 50. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια στο στυλ. Χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί στο καινούργιο, αλλά με εξυπνάδα".

-"Το ντύσιμο της γυναίκας, για να είναι σωστό 24 ώρες το 24ωρο, σημαίνει ότι πρέπει να είναι άνετο και ότι, πριν βγει από το σπίτι, θα κοιταχτεί στον καθρέφτη, θα χαμογελάσει και δε θα έχει συνέχεια στο νου της πώς θα καθίσει ή πώς θα σκύψει. Δεν υπάρχει κανόνας, γιατί δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Το ζητούμενο είναι αυτό που βλέπουμε να μας χαροποιεί και να τονίζει τη θηλυκή μας πλευρά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό που θα τονίσει τη θηλυκότητά μας μπορεί να είναι ένα κόκκινο κραγιόν σε φυσικό μακιγιάζ και look με τζιν. Η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά".

πηγή: Περιοδικό ΟΚ!