Το «αγγελάκι» της Victoria's Secret ξεσπά: «Ήμουν δυστυχισμένη με ένα τέλειο σώμα»

Το «αγγελάκι» της Victoria's Secret ξεσπά: «Ήμουν δυστυχισμένη με ένα τέλειο σώμα»

Η πραγματικότητα πίσω από τα τέλεια σώματα των μοντέλων

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς "Victoria's Secret"; Στους περισσότερους ανθρώπους, πάντως, η πρώτη εικόνα που σκέφτονται, είναι εκείνη ενός πανέμορφου μοντέλου με αψεγάδιαστο πρόσωπο, λαμπερά μαλλιά και "τέλειες" αναλογίες.

Δες επίσης: Tι πραγματικά σημαίνει να είσαι μοντέλο της VS; 10 trivia που θα σε εντυπωσιάσουν!

Πώς είναι όμως τα πράγματα πίσω από τη λάμψη και το glitter του διάσημου show εσωρούχων; Το πρώην "αγγελάκι", Erin Heatherton, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το δικό της "τέλειο" σώμα.

10277 1 cfa92

Το 27χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, με ένα μπλουζάκι με το logo 'Empowered by Failure' και έγραψε ανάμεσα σε άλλα: "Στη στιγμή της 'αποτυχίας' μου, είδα το πρόσωπο της δυστυχίας. Πάλευα με την αυτοπεποίθησή μου για την εικόνα του σώματός μου και τις πιέσεις να εκπληρώσω τις απαιτήσεις για τελειότητα. Δεν έιμαι τέλεια. Μέσα από αυτή την πάλη, ωστόσο, βρήκα τη δύναμη να αγαπήσω τον εαυτό μου", ενώ συνέχισε, αναφέροντας πως "αν στο τέλος δεν είσαι αληθινή απέναντι στον εαυτό σου, τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα".

Στη φωτογραφία, μάλιστα, κάνει tag το Empowered by you, ένα brand εσωρούχων που δίνει το 20% των κερδών του για τον αγώνα της φτώχειας στο γυναικείο φύλο.

Η Heatherton δεν είναι το πρώτο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret που μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Στο παρελθόν και η Cara Delevingne αποκάλυψε στους Times πως το modeling της δημιούργησε προβλήματα με την εικόνα της και την οδήγησε στο να παραιτηθεί από το επάγγελμα.