NMD: RE_DISCOVER ATHENS

Ερμιόνη Σαρρή
NMD:  RE_DISCOVER ATHENS

Η Αθήνα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Oι συχνές μετακινήσεις αποτελούν καθημερινή ρουτίνα και η ζωή στην πόλη αλλάζει ολοένα και περισσότερο. Πόσο συχνά όμως δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και να ζήσει νέες εμπειρίες και διαδρομές στο κέντρο της πόλης; Ποια ήταν η τελευταία φορά που νιώσαμε την ενέργεια της Αθήνας και μέσα από αυτή οραματιστήκαμε το δικό μας μέλλον;

Μετά το πρώτο λανσάρισμα τον Δεκέμβριο του 2015, τα adidas Originals παρουσιάζουν τη συνέχεια του NMD, μέσα στην πόλη της Αθήνας. Το νέο sneaker του αγαπημένου street style brand που εμπνέεται από το παρελθόν αλλά πάντα προσδοκά το μέλλον, έρχεται για να προσφέρει στους urban lovers, εξερεύνηση χωρίς όρια. Με το σύγχρονο αλλά πάντα αυθεντικό σχεδιασμό του, το NMD φέρνει κοντά όλους τους σύγχρονους «νομάδες» και τους εμπνέει να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία προς το αύριο. Απευθυνόμενο σε όλους τους νέους δημιουργούς, στους fans του street style και φυσικά στους λάτρεις της Αθήνας, το NMD έρχεται για να σημαδέψει την street κουλτούρα της πόλης δίνοντας μία γεύση από το «μέλλον».

adidas NMD Rediscover Athens 2 82153

Τα adidas Originals ανακαλύπτουν ξανά την Αθήνα μέσα από τα μάτια των Αντίνοο Αλμπάνη, Άννα-Μαρία Βελλή και Κωνσταντίνο Δανό ακολουθώντας τους στα αγαπημένα τους στέκια και τις δικές τους urban διαδρομές. Με στόχο να φέρουν κοντά όλους τους Αθηναίους-νομάδες, που ενώ προέρχονται από διαφορετικά backgrounds, λατρεύουν την πόλη και οραματίζονται το μέλλον τους μέσα σε αυτή, τα adidas Originals θα πραγματοποιήσουν στο επόμενο διάστημα μία σειρά από ξεχωριστές ενέργειες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

NMD
Το NMD συνδυάζει το iconic DNA των adidas Originals με την επαναστατική τεχνολογία του σήμερα. Οι μικροκάψουλες BOOST και η ύφανση Primeknit δημιουργούν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που τιμά τα κλασικά και καινοτόμα προϊόντα του brand και δημιουργεί ένα sneaker πιο σύγχρονο από ποτέ. Παρά τις running τεχνολογίες του, το NMD είναι ένα lifestyle sneaker που «γεννήθηκε» από ένα τολμηρό mix σχημάτων και υλικών και διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων. Στην ενδιάμεση σόλα του, ενσωματώνεται η τεχνολογία BOOST στην οποία έχουν συμπιεστεί σφαιρίδια τεχνολογίας EVA προστατεύοντας το πόδι από τους κραδασμούς. Στο επάνω μέρος του παπουτσιού, χρησιμοποιείται στο ακέραιο η τεχνολογία ύφανσης Primeknit δημιουργώντας νέα επίπεδα ευελιξίας, σταθερότητας και άνεσης.

Το νέο NMD επιστρέφει σε 6 χρωματισμούς και για πρώτη φορά σε 2 γυναικεία σχέδια.
Είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, στο adidas Originals Fashion Corner στο Attica City Link (@atticaofficial) και σε 40 ακόμα sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.

EXPLORE_DISCOVER_EXPERIENCE

#NMD
#myfutureis

Get the adidas Originals feeling on:
• Facebook: https://www.facebook.com/adidasOriginals
• Instagram: https://www.instagram.com/adidasgr/
• Twitter: https://twitter.com/adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα της adidas μπορείτε να βρείτε εδώ: http://news.adidas.com/GR