H Vogue αποφάσισε να αφιερώσει ένα ολόκληρο special τεύχος της στην Kendall Jenner!

H Vogue αποφάσισε να αφιερώσει ένα ολόκληρο special τεύχος της στην Kendall Jenner!

Είναι η Kendall το απόλυτο supermodel της εποχής; Η Vogue φαίνεται να συμφωνεί!

52 ολόκληρες σελίδες ανήκουν στην Kendall Jenner. Η Vogue αποφάσισε να δημιουργήσει για το μήνα Απρίλιο ένα τεύχος ειδικά αφιερωμένο στο νεαρό μοντέλο και με αυτόν τον τρόπο την "εδραιώνει"(όχι ότι χρειαζόταν κι έγκριση, βέβαια) ακόμη περισσότερο στο χώρο της μόδας.

Δες επίσης: Η Kendall Jenner φόρεσε το no. 1 item που κάνει κάθε look να δείχνει πιο ακριβό

Η Kendall έχει ήδη καταφέρει να περπατήσει για σχεδόν όλους τους μεγάλους οίκους του οπλανήτη, να εμφανιστεί σε έναν τεράστιο αριθμό περιοδικών μόδας, να πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές καμπάνιες και τώρα έχει πλέον και το ολόδικό της τεύχος.

Plus: Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Kendall Jenner Vogue April 2016 Cover Photoshoot01 eeb5d
Kendall Jenner Vogue Magazine 2016 03 662x889 aa2ce

Αν και η Anna Wintour δεν την έχει τοποθετήσει ακόμη στο εξώφυλλο του κανονικού περιοδικού(αυτό είναι ένα special τεύχος που θα πωλείται μαζί με το κανονικό), κάποιος θα έλεγε πως ένα τέτοιο, τολμηρό project, δείχνει σίγουρα τη συμπάθειά της προς το πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής.

Τι έχει μέσα το special τεύχος; Φωτογραφίες της Kendall από το Mario Testino και τον Theo Wenner, αλλά και ένα feature για το brand που διατηρεί η ίδια, μαζί με την αδελφή της, Kylie.

kendall jenner in vogue magazine april 2016 issue 04 620x804 b6489
kendall jenner feature 02 261e4

Kendall Jenner, Carmelo Anthony

Η Jenner, φυσικά, ήδη μοιράστηκε το νέο της στο Instagram, γράφοντας κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε, "Μπορείτε όλοι να κλάψετε! Το ολόδικό μου περιοδικό Vogue. ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΤΙ!!".