Spring is here: Βρήκαμε τα ωραιότερα κομμάτια της άνοιξης στο Favela.gr!

Spring is here: Βρήκαμε τα ωραιότερα κομμάτια της άνοιξης στο Favela.gr!

Οι ανοιξιάτικες συλλογές των αγαπημένων μας brands είναι πιο χρωματιστές από ποτέ!

Μια τεράστια γκάμα σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες είναι διαθέσιμη στο FAVELA.gr και δεν έχεις παρά να μπεις και να τη γνωρίσεις.


Τα ανοιχτά χρώματα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν και η MINKPINK έχει την καλύτερη ιδέα για το πώς να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

minkpink 7566f

Γυαλιά ηλίου MINKPINK, 45€

Γυαλιά ηλίου MINKPINK, 45€

Επίλεξε ένα αμάνικο φόρεμα σε midi γραμμή, με ανοίγματα στο πλάι, που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα.

dress minkpink 9ff33

Φόρεμα, MINKPINK, 89€

pedilajeffrey 39616

Ψηλοτάκουνα πέδιλα, Jeffrey Campbell, 165€

Εναλλακτικά, μία ολόσωμη φόρμα, με αποκαλυπτικά ανοιχτή πλάτη συνδυασμένο με ένα ζευγάρι σανδάλια από τη νέα συλλογή του Jeffrey Campbell, θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

olosomi forma 5a1ec

Ολόσωμη φόρμα, MINKPINK, 109€

sandalia jeffrey a28e1

Σανδάλια, Jeffrey Campbell, 85€

Τα boyfriend jeans αποτελούν μια τάση που συνεχίζει και φέτος να κυκλοφορεί στα street styles του εξωτερικού. Ειδικά όταν αυτά είναι διακοσμημένα με πολλά σκισίματα, είναι σίγουρο ότι δε μπορείς να τους αντισταθείς! Συνδυασμένα με ένα μοναδικό tank top και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσεις στη βόλτα για καφέ με τους κολλητούς σου.

jeans 16a27

Τζιν παντελόνι, MINKPINK, 109€

espadrilles 5afa6

Εσπαντρίγιες, Jeffrey Campbell, 65€

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΔΩ.