Αψήφησε το κρύο και φόρεσε rompers

Αψήφησε το κρύο και φόρεσε rompers

Αφού δεν έρχεται η άνοιξη σε εσένα, πήγαινε εσύ στην άνοιξη.

Το ξέρουμε πως ο καιρός δεν μας βοηθάει και ότι η άνοιξη δεν σου έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο της, εδώ και αρκετό καιρό. Αντί να της κρατήσεις μούτρα και να κλειστείς στο σπίτι σου φόρεσε τα οπάκ καλσόν σου και τις υπέροχες rompers σου που είναι τόσο it φέτος και βγες έξω να βρεις την άνοιξη.

1.Η καθημερινή jean σε 50’s στυλ (Modcloth)

22939-1

Είναι η πιο απλή romper που μπορείς να φορέσεις. Ταιριάζει με όλες σου τις παρδαλές ζακετούλες αλλά και με τα φλοράλ καλσόν σου. Με ένα οπάκ καλσόν θα μπορείς να την φορέσεις και στο γραφείο -αν δεν είναι πολύ κοντή εννοείται.

2.Για εσένα που δεν μπορείς να περιμένεις το καλοκαίρι (Topshop)

14P25YRED_large

Το κλασσικό φλοράλ και το αέρινο ύφασμα είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού αλλά εσύ επειδή ξέρεις να χεις ηλιόλουστο στυλ και τις συννεφιασμένες μέρες, ένα μαύρο οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι brogues θα ολοκληρώσουν το στυλ σου.

3.Μέσα στα κόκκινα το βράδυ (Miss Selfridge)

18B10GMUL_large

Δεν χρειάζεται να φορέσεις rompers μόνο για να έχεις κοριτσίστικο look αλλά και για νιώσεις σέξι στην βραδινή σου έξοδο. Πρόσεξε όμως να είσαι φειδωλή στα αξεσουάρ, το κόκκινο είναι από μόνο του λαμπερό χρώμα.

4.Ρομάντζο και πεταλουδίτσες (Dorothy Perkins)

75000248_large

Για το τέλειο ρομαντικό look δεν χρειάζεσαι μόνο δαντέλα αλλά και ένα ρετρό print κάνει εύκολα την δουλειά του. Τόλμησε να το φορέσεις με ένα κόκκινο ή μπλε καλσόν