H Loewe στηρίζει την πληγείσα Ιαπωνία

H Loewe στηρίζει την πληγείσα Ιαπωνία

Ο ιστορικός ισπανικός οίκος Loewe ξεκίνησε μια φιλανθρωπική εκστρατεία με σκοπό να στηρίξει την Ιαπωνία μετά το σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι που την έπληξαν πριν λίγους μήνες.

Ο οίκος Loewe στηρίζει την Ιαπωνία με το project «Loewe Loves Japan» μετά τον καταστροφικό σεισμό της εντεκάτης Μαρτίου.

Σε όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων παγκοσμίως εκτός από την Ιαπωνία, ένας κόκκινος μικρός κύκλος καλεί τους πάντες να στηρίξουν την Ιαπωνία, μέσω του link: http://www.loewe.com/loewelovesjapan.

Σε αυτή τη διεύθυνση, όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί είτε να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, με ένα χρηματικό ποσό στον Ερυθρό Σταυρό, είτε να στείλει το δικό του προσωπικό μήνυμα με μία ζωγραφιά ή ένα σκίτσο. Όλο αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε έκθεση που θα λάβει χώρα στην boutique Loewe στην πόλη Sendai, η οποία χτυπήθηκε περισσότερο από τις καταστροφικές συνέπειες του εγκέλαδου. Εκτός τούτων, ο οίκος Loewe θα προσφέρει μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις της συλλογής «Made to Order 2011» στον Ερυθρό Σταυρό.