Η Kate Hudson σου δείχνει το σωστό τρόπο για να φορέσεις το athleisure

Η Kate Hudson σου δείχνει το σωστό τρόπο για να φορέσεις το athleisure

Τα τρικ για να υιοθετήσεις την τάση σωστά!

Το trend του athleisure μας έχει απασχολήσει πολύ τελευταία(δες περισσότερα εδώ) και συνδυάζει άνεση και στυλ, χωρίς να δείχνεις πως το "έχεις προσπαθήσει".

Η Kate Hudson, λοιπόν, αποφάσισε να συνιδρύσει το brand "The Fabletics"(fab+athletics, πόσο Kate Hudson!) και μίλησε στο marieclaire.com για το νέο της project, αλλά και για τη νέα της σειρά μαγιό, που θα βγει τον Απρίλιο.

Δες επίσης: Η Sienna Miller επέστρεψε και φόρεσε το ωραιότερο boho φόρεμα για τη μετάβαση στην άνοιξη

Όλα τα κομμάτια της σειράς είναι αθλητικά, όμως έχουν ένα διαφορετικό στυλ από τα κλασικά sportswear items που φορούσες μέχρι σήμερα. Από κολλητά φορέματα, μέχρι αθλητικά σουτιέν που εύκολα θα φορούσες μέσα από το κλασικό σου σακάκι, η συλλογή της Kate Hudson έχει ό,τι πιο ιδανικό για να γίνεις κι εσύ ένα sporty chic κορίτσι στο λεπτό(δες τη συλλογή εδώ).

kate hudson fabletics yellow 06547

Τι πιστεύει η σταρ για την hot αυτή τάση και πώς μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ τις "στιλιστικές σου δυνάμεις" σε αυτό, χωρίς να το παρακάνεις;

Για το athleisure: "Νομίζω πως είναι μια φυσική εξέλιξη. Μιλάμε για το δραστήριο κορίτσι, που βγαίνει στην πόλη και θέλει να είναι casual!".

Θα υιοθετούσε το trend σε ένα ραντεβού; "Ναι, δε βλέπω γιατί όχι! Το φοράς όποτε θες. αυτό είναι το νόημα. Είναι κάτι που έχει γίνει όλο και πιο προσβάσιμο, ακόμη και στο γραφείο. Στην πόλη για δείπνο, είτε θέλεις να είσαι σε ραντεβού, είτε με φίλες σου, ταιριάζει με ό,τι κι αν κάνεις".