OMG! Η Beyoncé έβγαλε δική της αθλητική σειρά και είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει (+βίντεο)

OMG! Η Beyoncé έβγαλε δική της αθλητική σειρά και είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει (+βίντεο)

Plus: Η ίδια ποζάρει με τα νέα της κομμάτια στο ολοκαίνουργιο εξώφυλλο του ELLE UK

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Beyoncé λάνσαρε επιτέλους την πολυαναμενόμενη σειρά της σε συνεργασία με τον Sir Philip Green του Topshop!

Η σειρά της Bey έχει τίτλο Ivy Park, αντιπροσωπεύει άψογα το athleisure στυλ και φυσικά, πρόσωπο της καμπάνιας είναι η σταρ.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, κατάφερε να κλείσει το εξώφυλλο του βρετανικού ELLE για να "προβάλει" έτσι με τον καλύτερο και πιο glamorous τρόπο το νέο της project και τόσο οι φωτογραφίες της που συνοδεύουν τη συνέντευξή της, όσο και οι λήψεις της καμπάνιας, μας δείχνουν πως αυτή η sportswear σειρά είναι κυριολεκτικά ό,τι έλειπε από την προπόνησή μας.

Δες επίσης: It's Viral: Πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το χορευτικό για το «Formation» της Beyoncé

beyonce elle cover e1491
ELLE UK May2016 Cover EMBARGOED 9e7e6

Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 30 δολάρια και θα φτάνουν μέχρι τα 200, η συλλογή περιλαμβάνει αθλητικά σουτιέν, κολάν, jackets, κορμάκια, κάλτσες και πολλά ακόμη, ενώ θα πωλείται σε 50 χώρες, από 12 διαφορετικές αλυσίδες καταστημάτων. Δι

beyonce ivy park 600x400 9fc2d
beyonce ivy park 21 5fb9c
DSC 0509 f6366

Δες παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας, όπου η Beyoncé τρέχει, κολυμπά, χορεύει και προπονείται έχοντας αγκαλιά τη μικρή της κόρη, Blue Ivy, αλλά και όπου εξηγεί τι ακριβώς είναι το brand "Ivy Park" και πώς η ίδια καταφέρνει να πιέζει τον εαυτό της για το καλύτερο.