Ένα ελληνικό brand που διαπρέπει: Η παρουσία του FF Group στη μεγάλη έκθεση Baselworld!

Ένα ελληνικό brand που διαπρέπει: Η παρουσία του FF Group στη μεγάλη έκθεση Baselworld!

Ο όμιλος FF Group και η δυναμική παρουσία του στη φετινή έκθεση Baselworld

Είναι μια από τις εταιρείες που μας κάνουν δίχως αμφιβολία περήφανους και στο εξωτερικό. Ο Όμιλος FF Group έδωσε δυναμικό «παρών» για ακόμη μια χρονιά στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld, μια έκθεση στην οποία περιλαμβάνονται μερικά από τα σημαντικότερα παγκόσμια brands.

Από τις 17 έως και τις 24 Μαρτίου, ο ελληνικός Όμιλος βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως και προσέλκυσε το ενδιαφέρον όσων επισκέφτηκαν την πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο. Η Folli Follie και η Links of London εντυπωσίασαν τόσο με τις νέες, μοναδικές συλλογές ρολογιών, όσο και με τα stand τους που παρουσίασαν.

Για 13η συνεχή χρονιά η Folli Follie μετέφερε την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand, με ένα επιβλητικό και κομψό stand στο Hall of Sensations!

Αντλώντας έμπνευση από την φιλοσοφία του νέου Concept Store, που παρουσίασε πρώτη φορά το 2015, το stand της Folli Follie σε τόνους του ροζ χρυσού και colonial white, πρόσφερε μια μοναδική fashion εμπειρία σε κάθε επισκέπτη και ανέδειξε τη νέα συλλογή ρολογιών Santorini Flower Twist. Η επιβλητική οθόνη μήκους 10μ. και ύψους 4μ. πρόβαλε εικόνες από το βίντεο της συλλογής Santorini Flower Twist και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Folli Follie8 95f2a

Mε κυρίαρχο μοτίφ το Santorini Flower η νέα συλλογή ρολογιών της Folli Follie είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που ακολουθούν τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και αναζητούν την πολυτέλεια και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η ανατρεπτική συλλογή Santorini Flower Twist της Folli Follie αποτελείται από ατσάλινα ρολόγια σε ροζ επιχρύσωση που συνδυάζονται μοναδικά με χρωματιστά δερμάτινα λουράκια ή λευκό κεραμικό μπρασελέ. Η περιστροφική κίνηση στην στεφάνη του ρολογιού ελευθερώνει με ένα twist το δερμάτινο λουράκι ή το μπρασελέ, προσφέροντας την δυνατότητα για αμέτρητους fashion statement συνδυασμούς που ακολουθούν την καθημερινή σας διάθεση και το στυλ σας!

WF16R002SPW OR all final d15fc

Queen Tip: Φορέστε το κάθε μέρα, συνδυάζοντας το αντίστοιχο λουράκι με τα πρωινά, αλλά και τα βραδινά looks σας!

Plus: Η γνωστή Ελληνίδα fashion blogger Ζήνα Χαρκοπλιά του Fashionvibe βρέθηκε στην Βασιλεία καλεσμένη του brand και είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει τις νέες συλλογές ρολογιών Folli Follie. Η Ζήνα πρωταγωνίστησε σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε σε χαρακτηριστικά σημεία της Βασιλείας και της Ζυρίχης και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις νέες συλλογές του brand.

 C4A1204 2da6e

Κόσμημα Grace, τσάντα Studded Beauty, γυαλιά ηλίου, όλα Folli Follie

Queen Tip: Μια τσάντα σε έντονο χρώμα, ένα ιδιαίτερο κόσμημα κι ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά, είναι κομμάτια-επενδύσεις, που μπορούν να κάνουν κάθε σύνολό σας να μοιάζει μοναδικό!

Η παρουσία στη διεθνή έκθεση της Βασιλείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για την εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London. Συνεχίζοντας να αιχμαλωτίζει το πνεύμα και την καρδιά του Λονδίνου μέσα από τις εντυπωσιακές συλλογές της, η Links of London παρουσίασε νέα σχέδια της iconic συλλογής Driver - Driver Dashboard, Driver British και το Driver Skeleton για τον άνδρα, και Driver Mini Tonneau και την Driver Mini Round για την γυναίκα - καθώς και τις νέες συλλογές Sweetheart Sweetie και Narrative. Η νέα εμβληματική σειρά Driver Dashboard, βρέθηκε στο επίκεντρο, αντανακλώντας τις βρετανικές αξίες που αντιπροσωπεύει το brand. Η νέα σειρά, Driver Dashboard, είναι εμπνευσμένη από το ταμπλό των βρετανικών σπορ αυτοκινήτων, και συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή σχέδια στην ιστορία ρολογιού της Links of London.

9fd9dbb6 eb11 4134 844b 002fff920918 911c5

Η Links of London έφερε, για ακόμη μια χρονιά, μια πινελιά του Λονδίνου στην καρδιά της Βασιλείας. Το stand της Links of Links of London άντλησε έμπευση από τα καταστήματα της που βασίζονται στην αρχιτεκτονική των σπιτιών του Λονδίνου. Με ανοιχτό και φιλόξενο σχεδιασμό, το stand ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις νέες συλλογές ρολογιών της Links of London.

Ο κύριος Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου FF Group σχολίασε σχετικά: «Η δυναμική παρουσία του Ομίλου FF Group για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση Baselworld επιβεβαιώνει την θέση του Ομίλου μας ανάμεσα στους παγκόσμιους διακεκριμένους κατασκευαστές ρολογιών. Οι νέες συλλογές που παρουσιάσαμε τόσο για την Folli Follie όσο και για την Links of London βρήκαν θετική ανταπόκριση, και επιβεβαιώνουν την δέσμευσή μας για περαιτέρω επένδυση στον κλάδο της ωρολογοποίιας».