O John Galliano στον οίκο Ferre;

O John Galliano στον οίκο Ferre;

Σύμφωνες με φήμες που κυκλοφόρησαν στο Μιλάνο ο John Galliano είναι πιθανόν να αναλάβει τα ηνία στον οίκο Gianfranco Ferré.

Μετά την απόλυση των creative directors το οίκου Gianfranco Ferré, Tommaso Aquilano και Roberto Rimondi , μια φήμη άρχισε να κυκλοφορεί στο Μιλάνο πως ο John Galliano, o οποίος επίσης απολύθηκε από τον οίκο Dior, θα αναλάβει τα ηνία του ιταλικού οίκου.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας Paris Group, που έχει στην κατοχή της τον οίκο Gianfranco Ferré, προς το παρόν αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την έντονη φημολογία, όμως ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και άλλη μια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο κολοσσός Paris Group θα εξαγοράσει και το 91% του οίκου John Galliano, που αυτή τη στιγμή ανήκει στην LVMH (LVMH είναι η εταιρία που έχει στην κατοχή της πολλούς μεγάλους οίκους ανάμεσα στους οποίους ο Dior, o John Galliano και ο Givenchy).

Λέτε, ο Galliano να δουλέψει στον ιταλικό οίκο Gianfranco Ferré, για να επιστρέψει και στον δικό του οίκο, απ' τον οποίο απολύθηκε επίσης πρόσφατα, ή πρόκειται απλά για άλλη μία φήμη;