Αυτά είναι τα 2 fashion items που κράτησε η Jennifer Aniston από τη σειρά «Τα Φιλαράκια»!

Αυτά είναι τα 2 fashion items που κράτησε η Jennifer Aniston από τη σειρά «Τα Φιλαράκια»!

Τα κομμάτια που φόρεσε ως Rachel Green και που δεν μπόρεσε να αποχωριστεί!

Μπορεί να έχουν περάσει παραπάνω από είκοσι χρόνια (!!!!! σοκ) από την ημέρα που «Τα Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα στην τηλεόραση, όμως το ξεχωριστό στυλ της Rachel Green παραμένει χαραγμένο στη μνήμη όλων μας.

Ο ρόλος που έκανε διάσημη τη Jennifer Aniston γίνεται θέμα συζήτησης ακόμη και σήμερα και η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε πως ο αληθινός χαρακτήρας της ηθοποιού ίσως μοιάζει λίγο με τη Rachel!

Η σταρ αναφέρει πως μπορεί να έχει μετανιώσει για κάποια 80's hairstyles που δοκίμασε για τις ανάγκες της σειράς, αλλά όσον αφορά το στυλ της, είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να κρατήσει δύο συγκεκριμένα κομμάτια από το set των Friends.


Η δημοσιογράφος της λέει πως τα '90s έρχονται ξανά στη μόδα και πριν τελειώσει τη φράση της, η Aniston τη διακόπτει: «Έρχονται ξανά στη μόδα τα '90s; Γιατί έρχονται ξανά, αυτό είναι κακό. Αστειεύομαι. Αυτό είναι τέλειο γιατί έχω μερκά πράγματα που δεν έχω πετάξει από τις μέρες μου στα Φιλαράκια. Τα κόκκινα τετράγωνα loafers μου μπορεί να κάνουν στ' αλήθεια comeback, αυτό είναι απίστευτο. Είδες, επιστρέφουν - το ήξερα. Επίσης έχω κι ένα τέλειο ψηλόμεσο τζιν. Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν τα πέταξα αυτά. Αγάπησα τα '90s», λέει η Jen και πολύ θα θέλαμε να τη δούμε με ψηλόμεσο τζιν και κατακόκκινα loafers! Πολύ "Rachel", δε νομίζετε;

a04e4130 b630 0131 92db 76123c8e5fa3 db627