Keds by Αttrattivo: Η νέα συνεργασία-έκπληξη σε μια συλλογή παπουτσιών που θα ερωτευτείς!

Keds by Αttrattivo: Η νέα συνεργασία-έκπληξη σε μια συλλογή παπουτσιών που θα ερωτευτείς!

H Keds κλείνει τα 100(!) και, πιο νεανική από ποτέ, το γιορτάζει με μία exclusive capsule collection by Attrattivo!

Οι λαστιχένιες σόλες της έχουν κάνει σκασιαρχείο από αμέτρητους διαδρόμους κολλεγίων στην Αμερική του 1950. Το λευκό τους πανί έχει μετατραπεί στον πιο δημιουργικό καμβά για τα ανήσυχα κορίτσια των eighties και nineties. Η Marilyn τα φορούσε με φαρδιά boyfriend jeans, η Lana Del Rey δεν αποχωρίζεται το κατακόκκινο ζευγάρι της και από την Emma Roberts μέχρι τη Miley Cyrus, οι φανατικές των Keds συναγωνίζονται η μία την άλλη στην πρωτοτυπία των σχεδίων τους.


Όπως όλα τα κορίτσια που θέλουν πάντα το καλύτερο, η Keds επιλέγει την Attrattivo, για να δημιουργήσει οκτώ μοναδικά σχέδια που γιορτάζουν τη χαρά της μόδας, σε ένα αποκλειστικό birthday collection!


Η σχεδιαστική ομάδα της Attrattivo έδωσε ζωή σε πέντε πρωτότυπα σχέδια που φέρουν σε κάθε βήμα τους το DNA της αγαπημένης μάρκας, ενώ τρία από τα ζευγάρια αφέθηκαν στη δημιουργική ιδιοφυία του Μιχάλη Καββαδία, ενός μοναδικού graphic designer με αισθητική που έχει γράψει μεγάλη προσωπική ιστορία στη δισκογραφία.

DSC 4066 e06d0

Βρίσκοντας έμπνευση στους τρεις αγαπημένους του προορισμούς, αφιερώνοντας έναν σε κάθε ζευγάρι, ο Μιχάλης σχεδίασε ψαράκια για τα αξέχαστα καλοκαίρια του στα Κύθηρα, τη δισκοθήκη του να συμβολίζει την Αθήνα, όπου δούλεψε πολλά χρόνια σχεδιάζοντας εξώφυλλα δίσκων, καθώς και ποδηλατάκια για το νέο του σπίτι, το Βερολίνο. Με ταλέντο, πάθος, όρεξη για δημιουργία και αγάπη για τη μοναδικότητα, τα νέα ζευγάρια Κeds by Attrattivo είναι έτοιμα να μετατραπούν στα δικά σας μικρά έργα street τέχνης που θα γίνουν συλλεκτικά!

DSC 4057 38467


Αποκλειστικά στα καταστήματα Attrattivo!

Attrattivo. The alternative choice.
www.attrattivo.gr